Vegan Boksörden Kurban Bayramı Mesajı: 'İnşallah Bir Gün Can Almadan Kutlarız'

Boksör Ünsal Arık bir video çekerek Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Arık mesajında “Herkesin Kurban Bayramı’nı kutlarım, elhamdüllillah hepimiz Müslümanız. Dinimiz, örf, adetlerimiz hepimiz için çok önemlidir ama benim hayalim inşallah gelecek bayramların can almadan, canlara kıymadan olmasıdır. Çünkü onlar da candır, onlar da yaşamak istiyor” dedi.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
13.08.2019

zamanında bu "ülke tayyibin değil Atatürk'ün dür" diye tişört giyip maça çıkmıştı. adam gibi adamdır kendisi.

13.08.2019

bu ülke herhangi bi adamın degil türk milletinindir.İlk mantık hatası degil demek ki

13.08.2019

Adam fikrini de mi söylemesin? Yorumlara bak. Adam sakin sakin meramını anlatmış, kimseye bulaşmamış. Bi derisini yüzmediğiniz kalmış aq.

Pasif Kullanıcı
13.08.2019

Cahiller ve yobazlar ''Gerçek acaba başka mı?'' diye asla hayattaki olayları sorgulamazlar! Kişisel menfaatleri için işlerine gelen her kötülüğü onaylayıp, kötülere körü körüne biat ederler sadece! O sebeple gerçekleri söyleyenlere de, sorgulayanlara da daima düşman olurlar! Burada ve her yerde yukarıdaki adam gibi doğruları dile getiren, düşünen her insana hakaret ederler de, döverler de hatta ilk fırsatta öldürürler de! Kesecek hayvan bulamazsa kendi kanından çocuklarını bile kurban etmek için öldürmeye hazır cahil ve yobaz dolu dünya!

13.08.2019

Oruç tutmadan ramazan bayramı kutlayanlardan sonra kurban kesmeden kurban bayramını kutlayanlara terfi ettik vatana millete hayırlı olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (100)