Vegan Anneye Ömür Boyu Hapis Cezası: Küçük Yaştaki Çocuk ‘Yetersiz Beslenme’ Sebebiyle Ölmüştü

ABD’de vegan bir çift, çocuklarının yetersiz beslenme sebebiyle hayatını kaybetmesi sonrasında tutuklanmıştı. Mahkemesi görülen vegan anne Sheila O'Leary, ömür boyu hapis cezası aldı. Baba Ryan Patrick O'Leary ise tutuklu olarak mahkemenin görüleceği tarihi bekliyor.

Cinayetten hüküm giydi

Euronews’in aktardığına göre; 38 yaşındaki Sheila O'Leary isimli kadın, haziran ayında altı suçtan hüküm giymişti. Müfettişler, ailenin sadece çiğ meyve ve sebze yediğini, ancak çiftin yürümeye başlayan çocuğun anne sütüyle beslendiğini söylediğini belirtti. 

Polis raporunda ise 18 aylık erkek çocuğun 8 kilo ağırlığında ve hayatını kaybettiği Eylül 2019'da da 7 aylık bir bebek büyüklüğünde olduğu yer aldı.

Vegan çiftin 3 ve 5 yaşlarında iki çocuğunun daha olduğunu ve onların da yetersiz beslendiğinin belirlendiğini bildirdi.

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
30.08.2022

Veganlık beslenme tercihinden bir dine hatta ruh hastalığına evrildi bebeğini vegan beslemeye çalışırken öldüren ilk kişi bu değil baktıkları hayvanlarını da vegan beslemeye çalışıyorlar o hayvanlar da hastalanıyor ya da ölüyor. Senin tercihin tamam ona karışamayız ne istersen yap ama kendi tercihini başkasına dayatmak zorbalıktır hele ki onların hayatını tehlikeye atıyorsan.

Doğaya karşı gelinmez

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ