Onedio Logo

Vefat Eden Annesi Hakkında Konuşan Deniz Seki'ye Oldukça Enteresan Tepkiler Veren Hülya Avşar Yine Göze Battı!

Kapak Görseli

Senelerdir güzelliği ve dobralığıyla konuştuğumuz Hülya Avşar, uzun bir süredir YouTube'da 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programını sunuyor. Her hafta birbirinden ünlü konuklar ağırlayan Avşar kızı, ünlü isimleri köşeye sıkıştırdığı sorularla sık sık gündeme oturuyor. 

Belki denk gelmişsinizdir, son konuğu Deniz Seki'ydi kendisinisin. Cezaevi soruları sırasında bir miktar gerilen ikilinin arasında geçen bir diyalog daha geçtiğimiz saatlerde dikkat çekti. Avşar'ın kaybettiği annesi hakkında konuşan Seki'ye çıkışı 'Gerek var mıydı?' dedirtti. Buyurun, beraber görelim.

Uzunca bir süredir YouTube'da "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programı yapan ve birbirinden ünlü konuklar ağırlayan Hülya Avşar, aylardır konuklarını köşeye sıkıştırdığı sorularla gündeme geliyor.

Uzunca bir süredir YouTube'da "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programı yapan ve birbirinden ünlü konuklar ağırlayan Hülya Avşar, aylardır konuklarını köşeye sıkıştırdığı sorularla gündeme geliyor. Görseli

Kimisinin "Sorularından rahatsız oldum" itirafında bulunduğu Hülya Avşar, hiç beklenmedik anda yaptığı enteresan yorumlar ve yönelttiği sorularla sık sık göze batıyor. En son da Deniz Seki'yi konuk etmişti, belki denk gelmişsinizdir.

Kimisinin "Sorularından rahatsız oldum" itirafında bulunduğu Hülya Avşar, hiç beklenmedik anda yaptığı enteresan yorumlar ve yönelttiği sorularla sık sık göze batıyor. En son da Deniz Seki'yi konuk etmişti, belki denk gelmişsinizdir. Görseli

Deniz Seki, konudan rahatsız olduğu bariz belliyken cezaevi sorularıyla üstüne giden Hülya Avşar'a tepki göstermişti. Kaçıranlar için detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Hülya Avşar'ın Israrlı Cezaevi Soruları Karşısında Sinirlerine Hakim Olamayan Deniz Seki Avşar'a Sert Çıktı!

Program izlenmeye devam ediyor, haliyle konuşuluyor da. Geçtiğimiz saatlerde de yine aynı programdan bir başka kesit dikkat çekti.

Kaybettiği annesi hakkında konuşurken, "O kadının da çektiği" diyerek yükselen Hülya Avşar, "Çok çekti çok" diyerek üzülen Deniz Seki'ye peş peşe ve imalı bir şekilde "Sayende! Sayende!" diye çıkıştı.

Sonrasında 'kendini suçlama, vicdan yapma' diyerek konuyu bambaşka bir yöne çevirse de 'Sayende' diye çıkışırkenki hal ve hareketi gözden kaçmadı. 👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Durduk Yere Influencer'lara Sallayıp "Metres" Damgası Yapıştıran Kullanıcının Haddini Danla Bilic Bildirdi!
İnsanlar Çift Yaratılırmış: Mert Razaman Demir'in Klonu Olarak Doğup Durumu Fırsata Çeviren Kullanıcı!
Tepeden Tırnağa Beyonce'yi Taklit Eden Hadise, Rihanna'yı Seçip Havalara Girince Gerçekler Yüzüne Vuruldu!

Popüler İçerikler

Ünlü İsimler İmamoğlu Protestolarında Tutuklanan Öğrencilerin Serbest Bırakılması İçin Çağrıda Bulundu
Ünlü İsimler İmamoğlu Protestolarında Tutuklanan Öğrencilerin Serbest Bırakılması İçin Çağrıda Bulundu
Sahnede Fenalaşarak Hastaneye Kaldırılmıştı: Kuzeyin Oğlu Volkan Konak 58 Yaşında Hayatını Kaybetti!
Sahnede Fenalaşarak Hastaneye Kaldırılmıştı: Kuzeyin Oğlu Volkan Konak 58 Yaşında Hayatını Kaybetti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu Açıklaması: “Heybedeki Büyük Turplar Dökülmedi”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu Açıklaması: “Heybedeki Büyük Turplar Dökülmedi”
YORUMLAR
19.12.2024

Hala şu kadını ciddiye alıp da programına çıkan, karşısına oturup sorduğu soruları cevaplayanlara ne desem bilmiyorum ki? Hiç mi kendinize saygınız yok sizin?

19.12.2024

sen bide rahmetli Emral'e sor neler çekti :)

19.12.2024

42 yaşındayım ve oldum olası şu Avşar kızını sevemedim. Kırıcı olmayan bir sıfat kullanarak bu hanımefendiyle ilgili öznel cümle kurmak zor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ