Vefanın da Böylesi: Pamela Anderson'ın Makyaj Yapmayı Neden Bıraktığını Öğrenince Çok Duygulanacaksınız!

Ünlü oyuncu Pamela Anderson, 2019 yılından bu yana katıldığı her etkinlikte doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Peki Anderson'a makyajı bıraktıran nedeninin ne olduğunu biliyor musunuz? Hadi, gelin birlikte öğrenelim!

Döneminin en popüler yapımlarından biri olan 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson'ı mutlaka tanıyorsunuzdur.

Bu zamana kadar hep kalem gibi kaşları, dikkat çeken siyah göz makyajı ve dağınık saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz Anderson, geçtiğimiz yıllarda bir defileye sıfır makyaj katılarak herkesi şaşırtmıştı hatırlarsanız.

90'lardaki tarzını "vahşi ve sınır tanımayan" olarak tanımlayan Anderson'ın radikal kararının nedeninin ne olduğu ise o dönem büyük bir merak konusu olmuştu.

Anderson'ın makyajsız ve doğal görünümünü kucaklama kararının nedeni ise 2019 yılında ünlü ismin makyaj sanatçısı Alexis Vogel'in meme kanserinden hayatını kaybetmesiydi.

Anderson, makyaj sanatçısı için "O en iyisiydi. Ve o zamandan beri, Alexis olmadan hiç makyaj yapmamanın benim için daha iyi olduğunu hissettim" açıklamalarında bulunarak artık makyaj yapmayacağının sinyalini de vermişti.

Makyajsız olmanın 'özgürleştirici, eğlenceli ve biraz da asi' olduğunu belirten Anderson, yeni kararını "Çünkü tüm insanların sürekli makyaj yaptığını fark ettim ve herkesin yaptığının tersini yapmak tam bana göre" cümleleri ile açıkladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Cinsiyet Geçiş Ameliyatı Olan Arya Arda Bektaş Eski Ortağı Tarafından Tehdit Edildiğini Gözyaşlarıyla Duyurdu!
Oğuzhan Koç'un Sevgilisi Hazal Subaşı'nın Boyuna Yetişmek İçin Giydiği Kalın Taban Ayakkabılar Dikkat Çekti!
Yeniden Hastaneye Kaldırılmıştı: Sağlık Sorunlarıyla Mücadele Eden Filiz Akın'dan Müjdeli Haber Geldi!

Popüler İçerikler

Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
YORUMLAR

bende hemen hemen 3 yıldır makyaj yapmıyorum bı eksikligini hissetmiyorum aksine zamandan tasarruf sabah yapicam diye uğraş akşam cikaricam diye gereksiz vakit kaybi.. bı krem firmasının reklamı vardı bir zamanlar en değerli giysiniz cildiniz diye gerçekten öyle ona güzel bakınca makyajsız daha güzel hissediyor insan

24.10.2024

Rujunu, Rimeli ve far kullandığın görünüyor. Saçlarını boyatıyorsun manikür de var. Ha eskisi kadar abartmıyorsun o kadar. Bir şekilde habere çıkmalıydın işte

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ