Vedat Milor'un Başlattığı Taksicilerle Yaşanan İlginç Anıları Okuyunca Hem Gülecek Hem de Şaşıracaksınız

Vedat Milor'u sadece bir gurme olarak biliyorsanız büyük hata ediyorsunuz. Ekonomi uzmanı bir akademisyen olduğunu bilmeyenlere söyleyelim ama onunla ilgili bilmediğimiz başka bir şey daha var: Vedat Milor komik bir insan! Sosyal medya kullanıcıları kendisini çok seviyor. Bu yüzden de en güncel taksi konusunu bakın nasıl ele aldı Vedat Milor?

İstanbul'un taksi sorunu artık her günün konusu. Gerçi gündem yapılacak taksiyi bulduysanız birçok insana göre şanslı sayılırsınız.

Biz de şimdi bir şekilde o taksiyi bulan şanslıların başına gelenleri paylaşacağız sizinle. Hepsi birbirinden tuhaf gerçekten :)

Taksici mizahını başlatan kişi ise Vedat Milor. Bu arada Milor sosyal medyayı kullandığından beri mizah yeteneğinin ne kadar yüksek olduğunu fark ettiniz mi?

Tabii bunun üstüne kullanıcılar başladılar kendi yaşadıklarını anlatmaya... Buyurun bakalım neler varmış?

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Güzeller Güzeli Bergen'in Yaşadığı İnanılmaz Hayat ve Onu Katleden Halis Serbes'in Korkunç Sözleri
Kubilay Aka'nın Aşk 101 Dizisinin Galasında Söylediği "Özür Dileyerek Minnet Etmem" Sözleri Tepki Gördü
Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
01.10.2021

Bir keresinde evden uzaktayken kolum kırılmıştı, sabah 5-6'ya kadar dayanabildim sonra atlayıp bir taksiye tek başıma hastaneye gittim. Kış olduğu için yanımda mont, çanta, şal falan bir sürü şey vardı. Taksici abi yalnızım diye hastaneye kadar benimle geldi, kaydımı yaptırmama yardım etti, eşyalarımı taşıdı, kolum yerine oturtulurken benimle odaya geldi, alçıya alınırken de yanımdaydı, sonra kaldığım yere geri bıraktı ve gitti. Üstelik bu olay Taksim'de yaşandı. Kendisini hep minnetle anıyorum ve taksicilere söverken onu tenzih ediyorum. Bir de Sabiha'da orta yaşlı bir taksici abi vardı, çok efendiydi, takım elbiseyle işe çıkarmış hep ve kısa mesafeye götürüyor musunuz diyince (biraz tecrübesizdim o zamanlar bilmiyordum yasak olduğunu) olur mu öyle şey, sizi götürmeyeni şuralara şikayet edin şeklinde bilgiler vermişti. ++

01.10.2021

++ Son olarak da Bitaksi'den çağırdığım bir takside genç bir taksici vardı, o da çok efendiydi, üniversite öğrencisi falan olabilir bir yandan çalışıyordur diye düşündüm çünkü eğitimli bir insan olduğu çok belli oluyordu. Her zaman üçünü tenzih ederek konuşurum.

01.10.2021

Ankara'ya askerlik için gittiğimde "mecburiyetten" taksi kullanmıştım.. 70 tl almıştı.. terhis günü aynı yolu 4 kişi toplamda 20tl ile geldik... Ben taksideyken kızıyla muhabbet ediyordu.. 2 yıldır kızına sövüyorum

01.10.2021

Yolda dolmuş beklerken, bir taksici yanaştı, nereye gideceksiniz diye sordu, biz de söyledik. (3 kişiyiz bu arada) İş bitimiymiş eve dönüyormuş. Yolumun üstü, dolmuş parasına sizi bırakayım,Siz boşuna beklemeyin ben de boş gitmemiş olurum dedi. Kapıya kadar götürdü sağolsun.

01.10.2021

Bir başka seferde de müşteri bırakıp durağa dönen taksici genç, yine biz dolmuş beklerken dolmuş parasına götürdü bizi😁

TÜM YORUMLARI OKU (11)