Vedat Milor Kendisine Sıkça Sorulan "Türk Mutfağı Neden Tanıtamıyoruz?" Sorusunu Yanıtladı

Vedat Milor, Türkiye'nin gastronomi alanında en saygın isimlerinden biridir. Kendisi, yemek ve içecek konusunda derin bir bilgi ve tecrübeye sahip. Bu alanda yaptığı değerlendirmeler ve eleştiriler, sektör profesyonelleri ve gurme yemek severler tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılanıyor.

Vedat Milor kendisine sıkça sorulan "Türk mutfağını neden tanıtamıyoruz?" sorusunu yanıtladı.

Bir mutfağı sevdirmek için müşterinin restoranda en az 3 saat oturabilmesi gerektiğini söyleyen Milor, pek çok açıdan bunu sağlayamadığımızı açıkladı.

Açıklamasını buradan dinleyebilirsiniz;

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Bir Sprey Kapağı Vakası: Bir Jinekoloğa Meslek Hayatında Karşılaştığı En İlginç Vaka Soruldu

👇

Giray Altınok'un Prens'in Efsane Şarkısı “Kaptan Van Dijk”ı İlk Kez Seslendirdiği Anlar Ortaya Çıktı

👇

İlber Ortaylı "Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapıyor Kadınlar mı?” Sorusuna Son Noktayı Koydu

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
05.09.2024

Şiir gibi konuşmuş.

05.09.2024

O kadar doğru ki, şıp diye sosyal hayatımızı özetlemiş. Hem kaliteli yemek yiyip, hem rahat bir ortamda takılıp hem de çok büyük hesaplar ödememek mümkün olmalı. Bizde denklem hep yanlış.

Ben hakiki bir Gaziantepli olarak Türk mutfağının tanıtılamamasının en temel nedeni restoran yani lokanta kültürünün olmaması hem yemek yapma konusunda Gaziantebimiz hariç Türkiyenin pek de yetenekli olduğu söylenemez hiçbir şey olmasa bile patlıcan biber pişirip domates soğanla dürüm edip yenir bu bir kültürdür kendi şehrim adına konuşacak olursam lokanta ve yeme içme kültürü olarak dünyada ilk sıralarda geliyoruz ve de Türk mutfağını tek başına temsil ediyor Gaziantep ama genel olarak ülkemizde restoran ve görgülü yemek yeme alışkanlığı yok içecek çeşitliliği sıfır ayrandan başka bir şey içmeyen bir milletiz Vedat minör çok haklı bu konuda ben adana da yaşadım bir dönem ve hakikaten yemek yapmayı bilmiyorsanız paranız olsa bile adana gibi kültürsüz medeniyetsiz şehirlerde aç kalırsınız yeme içme bir edep ahlak gelişmişlik göstergesidir avrupa ve Asya da at başı ülkeler yemekleri pek iyi olmasa da lokantacılıkta sunum ve ambiyansda çok iyiler bizde bu yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ