Vedat Milor 'Denize İtildim' Demişti: Burgazada'daki Restorana Cezai İşlem Uygulandı

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Vedat Milor'un şikayet ettiği restorana ceza verildiğini açıkladı. Milor, Twitter hesabı üzerinden İstanbul'un Adalar ilçesine bağlı Burgazada'da bulunan bir restoranın çalışanlarını, yola koyulan masalardan ötürü ikaz ettiğini ve ardından 'Sana ne lan' yanıtını alıp denize itildiğini ifade etmişti.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, işletmeye cezai işlem uygulandığını açıkladı.

Restoranın ortağından açıklama: 'Denize itilmesi gibi bir olay yaşanmamıştır. Olay zaten yargıya intikal edecek, MOBESE kayıtların istedik'

T24'ten Canan Yıldız'ın haberine göre, Ada Keyf Restaurant'ın ortaklarından Hakan Öncül, Milor'un ifadelerine karşı çıkarak '2008'den beri burayı işletiyoruz. Denize itilmesi gibi bir olay yaşanmamıştır. Olay zaten yargıya intikal edecek, MOBESE kayıtların istedik' dedi.

Vedat Milor, Adalar'daki restoranın görevlisini uyardıktan sonra hakarete maruz kaldığını ve denize itildiğini ifade etmişti. 👇

Adalar'daki Bir Restoranın Görevlisini Uyaran Vedat Milor Hakaret ve Darpa Maruz Kaldı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
30.07.2019

Kurala uymayan bir mekana ceza vermek icin Vedat Beyin denize düşecek şekilde itilmesi mi lazımdı? Oradan her gün geçen zabita bu yanlışlığa niye bir şey demiyordu?

30.07.2019

çünkü mekanın ortaklarından biri belediye başkan yardımcısı yani o zabıtanın amiri 😉

30.07.2019

Ah be usta senin gibi donanımlı bir adamın ne işi var böyle bir ülkede? Çık yurt dışına kafanı dinle, insanlardan, trafikten, kalabalıktan uzak mutlu mesut yaşa hanımınla. Senin tadım yaptığın ara sıcaklar kadar zekası olmayan insanlarla muhatap oluyorsun. Saygılar.

30.07.2019

pamuk şeker gibi adama çirkeflik yapıyorlar .Ya mekan işletiyorsun vedat milor'u tanımıyorsun.üstüne gidip adama pislik yapıyorsun.senin büfe kıvamındaki mekanına vedat milor niye pislik yapsın.bide yok yargıya taşıyacağız olayı bilmem ne.

30.07.2019

yine ünlü birisine bu davranış yapıldığı için bukadar sansasyon oldu. normal bi vatandaşa olsaydı herşey aynımı olurdu ?

30.07.2019

Normal vatandaş zaten öyle uyarı yapmaya cesaret edemez, etmemeli de. Çeker vururlar diye haklı olarak korkar. Zabıtanın görevi bu. Bakmayın başkanın halk kendi kendinin zabıtası olsun falan dediğine. Belediye görevini layığıyla yapsa böyle olmaz zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (17)