Vedat Milor da Dahil Oldu: Yemekteyiz'de Ördek Pişiren Yarışmacıya Yapılan Yorumlar Gündem Oldu!

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında geçtiğimiz gün Erdem Dilbaz'ın pişirdiği ördek gündem oldu. Dilbaz'ın az pişmiş olarak servis ettiği ördeği yarışmacılar 'çiğ' diyerek eleştirdi. Zuhal Topal da yarışmacıların sağlığı için ördeği değerlendirmeye almadı. Bu yaşananların ardından Erdem Dilbaz'ın ördeği Twitter'da gündem oldu. Vedat Milor da yemeği yorumsuz bırakmadı.

2008 yılından Show TV'de ekran yolculuğuna başlayan "Yemekteyiz" programında birbirinden ilginç ve renkli yarışmacılara şahit olduk.

İnsanların hünerlerini göstermeye çalıştığı, anlamsız eleştirilerin yapıldığı, kimi zaman da ciddi anlamda kötü yemeklerin sunulduğu program şimdilerde TV8 ekranlarında ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Bu program sayesinde de ilginç yarışmacılar tanıdık ve sosyal medyada gündem olan anları konuştuk ve çoğu zaman da güldük.

Bu hafta da 50 bin TL'nin sahibini aramak için yepyeni bir haftayla başladı program. Yemekteyiz'in ilk yarışmacısı da Erdem Dilbaz'dı.

Lezzetli görünen yemeklerini sunan Dilbaz'ın yaptığı ördek programa damga vurdu. Diğer yarışmacılar ördeğin pişmediğini belirterek Erdem Dilbaz'ı bir güzel eleştirdi. Erdem Bey, az pişmiş olduğunu söylese de yarışmacılar ısrarla ördeğin "çiğ" olduğunu söyledi.

Gerek Erdem Dilbaz'ın tavırları ve yemekleri gerekse yarışmacıların güldüren yorumları Twitter'da gündem oldu. 😂

Bu arada Zuhal Topal'ın değerlendirme dışı tuttuğu yemek için Vedat Milor, "Yalnız ördek çok iyi gözüküyor. Beyefendi her eti içindeki en küçük nem dahi yok olana kadar pişirtenlerin gazabına uğramış maalesef." yorumunu yaptı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İşte Yıllardır Herkesin Merak Ettiği O Sesin Sahibi! Yemekteyiz'in Mikseri Dış Ses Aydoğan Temel
Uzun Süredir Türk Televizyonlarının Neşesi Olan Yemekteyiz'in Efsane Yarışmacıları!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
22.11.2022

Ya muhafazakarlıktan değil de mesele ben de iyi pişmiş tercih ediyorum. Çünkü yerken ağzımda geveleyip lop diye çiğnemeden yutmak yerine, keserken tabakta, lokmayı aldıktan sonra da azğımda dağılmasını seviyorum… içindeki neme bakmıyorum evet çünkü bana böyle daha lezzetli geliyor. Az pişmiş et yiyenlere ben karışmıyorum isterlese canlı canlı hayvanı ısırsınlar beni ilgilendirmez ama kimse de bana karışmasın. Beni herhangi bir kalıba sokmasın. İyi pişmiş et yiyenlerin de harika bir damak zevki vardır. Ayrıca protein ve demir değerlerim de hep iyi çıkar. Demek ki faydasını da görüyorum. Hadi şimdi herkes ikilesin! Yorumumun altına yorum yapan yamyamdır!

22.11.2022

bir de bunu restaurantta çok bilmiş garsonlardan duyuyoruz sinir oluyorum. "pardon bu et iyi pişmiş değil ben iyi pişmiş istedim" diyorum. Bana " beyefendi o et öyle az çiğ olduğu zaman daha güzel olur" diyo :D. ayak üstü yamyam ettin bizi de :P

22.11.2022

Hayatında kuru fasulye - pilav dan başka yemek bilmeyenlerin kendilerini gurme sanma egosu, ne özgüven var şu millette, özellikle şu başörtülü bacı , hem cahil hem aşırı özgüvenli," fine dining " gurmesi hepsi...

22.11.2022

Vedat Bey'in bu konuda ne düşündüğü sikimde değil ama kimse kusura bakmasın da ördek, tavuk, hindi gibi ürünlerin iyi pişmesi gerekir çünkü siz de takdir edersiniz ki hastalık yayma riskleri çok fazladır.

Aşçıyım kümes hayvanları yada av hayvanları az pişmez. Mağlum Salmonella.Sadece fazla kurutma mmaaya özen gösterilmelidir.

TÜM YORUMLARI OKU (13)