Vedat Milor Çocuk Kabul Etmeyen Restoran Tartışmasını Anketiyle Farklı Bir Boyuta Taşıdı

Son günlerde sosyal medyada çocukları kabul etmeyen restoran tartışması var. Kimileri bu konsepti savunurken kimisi de ayrımcılık olarak görüyor. Kendi alanı olduğu için Vedat Milor da topa girdi ve bir anket yaptı. Bakalım sonuç ne çıkmış.

Tartışmayı bilmeyenler için şöyle bir içeriğimiz var 👇

Çocuk Kabul Etmeyen Restoran Konseptine İsyan Eden Kullanıcı, Sosyal Medyada Yeni Bir Tartışma Yarattı

Anket ise şöyle;

Uygulamayı destekleyenler ise çoğunlukta.

Tabii seviyeli bir tartışma ortamı da doğdu.

Zaman zaman...

👇

👇

👇

Uygulamayı destekleyen ebeveynler de var.

Konunun bu olmadığını söyleyenler de...

Farklı bir bakış açısı

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR

Çocuğu olan biri olarak söyleyeyim, kesinlikle sayıları artmalı. Çocukla her yere gidilmez, her ortama girilmez, çocuklara da yazık, diğer müşterilere de.

19.08.2021

Ebeveyn eğitiminin bu kadar az olduğu, her cinsel organı olanın çocuk yaptığı bir ülkede olması gereken bir durum. Çok gitmek istiyorsan A restaurantına, bırakırsın çocuğunu dedesine veya kreşe girersin kardeşim. Ayrıca bütün restaurantlara çocuklar girmesin mi soru, olayı anlamadıkları yer burası zaten. Daha okuduğunu anlamayan insanlar bile yazmış. Çocuk her yere girmemeli adı üstünde çocuk kardeşim, adam kafa dinlemek için A restaurantını seçecek, ertesi gün belki ailesiyle yemek için B restaurantını seçecek. Örnek veriyorum iş görüşmesi yapan insanlar var, ayrıca garsonları dadı sanan tipler var. Daha kendini zapt edemeyen insanlar çocuk yapıyor, kendini eğitememiş bir insan nasıl çocuğunu eğitebilir? Keşke çocuk ehliyeti diye bir şey olsa bana kalsa, zorunlu ebeveyn kursu falanda olabilir. Benim düşüncem bu, bu konuda aksini düşünene saygı duyamam arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın.

19.08.2021

Mümkünse misafirliğe de getirmeyin çocukları bak lütfe evin aq koyuyorlar. Evde çizilmesi duvar dağıtmamış dolap kalmıyor anne babaları çocuk yapar diyor. Bakın lütfen terbiye veremediğiniz hiçbir çocuğu hiçbiryere götürmeyin.

TÜM YORUMLARI OKU (40)