Veda Mektubu Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Veda Mektubu 20.Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Veda Mektubu, geniş bir izleyici kitlesine sahip. Her hafta pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Son bölümüyle yürekleri ağıza getiren dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Veda Mektubu dizisinin son bölümünde; Barış, Aslı'yı kandırır ve kaçırır. Aslı'yı Barış'ın kaçırdığını öğrenen Mehmet ise peşlerine düşer.

Ziya, Seher'e boşanmak istediğini söyleyecekken kızının kaçırıldığını öğrenen Alanur'u eve gelir ve herkesi karşısına alır.

Bir yandan polisler bir yandan Mehmet, Aslı'yı ararken Barış'ın planları suya düşer. Mehmet, Aslı'yı Barış'ın elinden kurtarır.

👇

Veda Mektubu 19. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Veda Mektubu Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Veda Mektubu dizisinin yeni bölümünde; Aslı, sağ salim kurtulmuş fakat Barış gözden kaybolmuştur. Ziya ise Alanur'dan Beste'nin kendi kızı olduğunu öğrenir.

Aslı ve Mehmet, hayatlarında yeni sayfa açmaya karar verse de bu o kadar da kolay olmaz. Mehmet, Aslı'nın yaralarını sarmak için elinden geleni yapar.

Ziya ve Alanur'un konuşmasına bir başkası da şahit olur ve Beste'ye söylemeye karar verir. Alanur, kendisini zehirlemeye çalışan Seher'le yüzleşecektir.

İşte Veda Mektubu 20. bölüm fragmanı;

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!