Vaziyet Alın, Ortalık Karışacak: Hakan Kakız Kısmetse Olur Erkeklerinin Kendisine Attığı Mesajları İfşa Etti!

Sosyal medya fenomeni Hakan Kakız'ı tanıyorsunuzdur. Kendisi sosyal medyada ürettiği içerikler ve DJ performansları ile sık sık gündem oluyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla yine gündem olmayı başaran Hakan Kakız, Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yarışan Furkan Can Ağca'nın kendisini Instagram'da engellediğini ve bunun sebebini bilmediğini söyledi.

Furkan'ın kendisini engellemesi üzerine Kısmetse Olur erkeklerinin kendisine mesaj attığını iddia eden Hakan Kakız, geçtiğimiz haftalarda Tolga Kandemir'e ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüleri paylaşıp tekrar gündem olmasına neden oldu.

İfşa ve iddialarına bir yenisini daha ekleyen Hakan Kakız, Kısmetse Olur'un bir diğer popüler damat adayı Erol Yıldırım'ın, hem kendisine hem de arkadaşı Mika Slowana'ya mesaj attığını iddia etti.

Ayrıca bu iddiaların yanı sıra Hakan Kakız, Furkan'ın kendisine 'fake' hesaptan yazdığını, Tolga'nın da yine aynı şekilde daha önceden kendisine DM attığını belirtti.

Erol ise Instagram hesabından Hakan Kakız'ın iddialarına "Mika benim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşım. Konuşmamız çok normal. Kendisini severim. İfşalarım çıkıyor sanırım ama Hakan bana 'Ne var bunda Erol?' diyerek kendisini savunuyor ama bu kişisel hayata bir tecavüzdür." diyerek yanıt verdi. 👇

Fakat Hakan Kakız, Erol'un kendisine Instagram'da paylaştığı bu gönderiyi DM üzerinden gönderip "Vay şu an beraber uyumak vardı seninle. Biz nasıl tanışacağız seninle söyle bakalım? Beni göreceksin canım. Görürsen bir selam ver. 😍" dediğini iddia etti.

Yeliz ise yaşananların ardından Hakan Kakız'a "Allah'ım sen ne büyüksün ya, aç adam" şeklinde mesaj attı...

İşte iddialar bu şekildeydi... Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir

Kısmetse Olur'un Damat Adayı Tolga Kandemir Müstehcen Yanıtlarla İlgili Açıklama Yaptı
Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde 'Kadına Şiddet' Gündemde: Furkan Can Ağca Neden Diskalifiye Edildi?
Queen Yelizabeth İş Başında: Kısmetse Olur'da Yeliz'in Eş Adayı Erol'a Verdiği Ayar İçimizi Soğuttu!
Güle Güle Gömlek Adam... Kısmetse Olur'da Giderayak Cansel'den İntikam Alan Zeyd'in Vedası Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
06.01.2023

Lağmancılar:)

06.01.2023

Güzel tespit:-))

06.01.2023

furkan'da zaten bir anormallik vardı belliyri bilmiyorum ama nereden anormal tipler var hep onları almışlar programa tamam kurguydu ama önceki kismetse olur da ki yarışmacılar daha normal ve daha gerçekçi hareket ediyorlardı bunlar ne allah aşkına hepsi iğrençç

Akepenin sayesinde herşeyin zirvesini yaşadı bu ülke. Ahlak kalmadı, Dinden bahseden tarikatlar, cinsiyet ayirmaksizin çocuklara tecavüz eder. Vakıf açıp milletin vergisini hortumlar. O da yetmez! En çok akepe zamanında escortlar tvlere çıkıp evlenme programlarına katılir, En çok akepe döneminde eşcinsellik artar! Akepelilere sorsanız bunu yapan CHP'liler derler, müslüman ülkeyiz deyip cuma çıkışları nda reklam yaparlar. 🤣 demokrasi adı altında her türlü iğrençlik akepenin zamanında yaşandı. Bu kardsinize oy verin ülke sahlansin derken bunu mu demek istemiş bize 🤣🤮 kim kime kayar bilmiyorum ama biz parti olarak hepinize kayacagiz demek istemiş biz anlamamisiiz 🐑🐑🐑🐑

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ