Vatandaştan Sahilde Nargile Keyfi Yapan Suriyelilere Tepki: 'Sizin Yaşınızdaki Türk Gençleri Sizin İçin Şehit Oluyor'

Bir vatandaş sahilde nargile yapan Suriyeli gençlerin yanına giderek tepki gösterdi. Türk askerlerinin onlar için savaştığını ve şehit olduğunu dile getiren vatandaş Suriyeli gençlere 'ayıp olmuyor mu?' diye sordu.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
17.06.2018

Suriye El Bab'a bir üs bölgesinde görevli uzman çavuşum. İşimi çok seviyorum ama böyle şeyleri görünce canım sıkılıyor. Hele bir de Suriyelilerin vatandaşlık verileceğini duyunca uğruna hizmet etmek için hayatımı ortaya koyduğum devletimin bana ihanet ettiğini düşünüyorum. Ağrıma gidiyor.

Şunların lakayt, görgüsüz, cahil, samimiyetsiz, terbiyesiz duruşlarına bak! Sitirin gidin kendi ülkenize! Onursuz serseri takımı! Üremeye de pek bir düşkün oldukları çocuk sayılarından da anlaşılıyor; yakında kendi ülkemizde azınlık olmazsak iyi!

Türk Vatadanşının askerlik yapması zorunlu mu? Zorunlu. Suriyelilerin neden değil? Eli 18 yaş- 50 yaş arası her kim Türkiye'de kalıyorsa Üniversiteliler 6 ay diğerleri 12 ay zorunlu askerlik yaptıracaksınız. Ne demek bizim insanımız onların evlerini kurtarırken bu adamların nargile keyfi yapması. Bunlara da aynısını en azından uygulayacaksınız. Gerçekten yeter artık bir ülkenin kendi vatandaşı ancak bu kadar aşağılanabilir.

17.06.2018

oy kullanmayı biliyorlar o zaman askerlikte yapsınlar doğru söylüyorsun.

TÜM YORUMLARI OKU (207)