Vatandaştan İmamoğlu'na Ulaşım Zammı Tepkisi: 'Her Şey Çok Güzel Olacak Demiştiniz; Olmadı...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında vatandaş tarafından protesto edildi.

Ulaşıma yapılan yüzde 35'lik zamma değinen vatandaşlar, 'Her şey çok güzel olacak demiştiniz; olmadı' sözleriyle İmamoğlu'na yüklendi.

Yeni Tarife 10 Şubat'ta Başlıyor: İstanbul'da Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam

İmamoğlu yönetilen eleştireye diğer zamlara değinerek yanıt verdi 👇

İmamoğlu yöneltilen eleştiriye, 'Niye olmuyor? Döviz artıyor, mazot artıyor, yakıt artıyor, doğalgaz artıyor. Bunlar bizim elimizde değil. Onlara da tepki göster senden istirhamım. Zam yapmak zorunda kaldık. Biz de keyif almıyoruz' karşılığını verdi.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
26.02.2020

Tesadüfe bakın ki bundan 14 sene önce yine bir Şubat ayında, aynı şekilde Recep Tayyip Erdoğan'a çıkışan başka bir vatandaş "Artistik yapma lan. Ananı da al git!" şeklinde bir cevap almıştı. Ekrem İmamoğlu ise konuyu açıklama zahmetine girmiş!

Doğalgaza zam, padişahım çok yaşa, Mazota zam, oo götünün kılıyız, suya zam, kefenimizle çıktık. İstanbul'da ulaşıma zam, her şey güzel olacak dediniz olmadı. Sie go...

26.02.2020

Allahn belaları cıldırıyorum ben bu tiplere. doğal gaz anasnın nikahı gibi sesinz cıkmıyo elektirik ucmuş markete giremiyoruz gıkınız cıkmıyo gene gidip oy verirsiniz hırsızlara kapalı çarşı esnafına bak sen kullanmıyosundur bile o ulaşımı Allahsız kitapsızlar cıldırıcam ben.

TÜM YORUMLARI OKU (89)