Vatandaştan Ekrem İmamoğlu'na: 'CHP ile İş Olmaz'

Sultanbeyli pazarına gelen Ekrem İmamoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu, pazar gezisinin en ilginç diyaloğunu Maruze Keleş adlı bir vatandaşla yaşadı. Önce İmamoğlu ile geçim sıkıntısı üzerine bir süre sohbet eden Keleş, İmamoğlu'na 'Sen Tayyip Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok.” dedi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
17.01.2019

"Benim okumuşluğum yok" dedi kapattım

17.01.2019

zaten okusan böyle düşünmezsin kendi kendini özetlemiş

17.01.2019

AKP karşıtları, neden AKP'ye oy vermeyeceklerini açık ve net olarak anlatıyor. AKP seçmeni ise neden verdiklerini sadece "dindar" olarak özetleyebiliyor.

17.01.2019

ama algı o zaten. yıllardır empoze edilen şeyler bu kadında vücut bulmuş. yılladır korku baskı suriye gibi oluruz. biz ekonomiyi düzelttik mahvederler. benden başkası gelirse 80'lere döneriz. CHP'nin anlatamadığı şey de tam olarak bu. bir plan proje sunmak zorunda kazanmak için. sadece yapılamayanları söylemek yanlışları söylemek insanlara yetmiyor. yanlışlarını sabah kadar susmadan anlatırım ama, nasıl düzelteceklerini anlatmaları lazım ki AKP'yi sürekli eleştirmeme rağmen CHP dili hala oturmamış ve hala projeler değil eleştirilerle kazanmak istiyor. Hatırlarsan Kılıçdaroğlu bi tane animasyon yapıp akn kaldırılsın eşit iş ücret vs gibi şeyler söyledi efsaneydi. her seferinde bunu yapıp halka kendi seçmeni dışında ki herkese kendini net bir şekilde açıklamalı. yoksa daha çok kaybeder.

TÜM YORUMLARI OKU (50)