Vatandaşlar Kalkan Oldu, Tezgahına El Konulmak İstenen Asiye Teyze'yi Zabıtaya Vermediler!

Trabzon'da yaşanan olayda, kendi bahçesinde yetiştirdiği ve ürettiği ürünleri bir caddede satmaya çalışan Asiye Teyze zabıta engeline takıldı. Zabıta ekipleri 'zorla satış yaptığı ve fazla para istediği' iddiasıyla şikâyet olduğunu söyleyince vatandaşlar “Biz bu kadını yıllardan beri tanıyoruz. Seyyar satıcı damgası yememek için hiçbir yere tezgah açmaz, kimseden karşılıksız para kabul etmez. Sattığı mala fiyat da koymayan, dilenmeyen bir kadındır” yanıtını verdi.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
05.04.2018

Görmek istediğimiz manzara.

06.04.2018

linç yemeyelim de şimdi. kusura bakmayın da bir "pazar yerinde" teyze bu işi yapıyor olsaydı tezgahı kaldırılmazdı, yaptığı iş ticari sayılmaz zirai sayılırdı, günlük üç beş kuruş işgaliye parası verip helal kazancına devam ederdi. ancak teyzenin durumu pazar takibi değil. pazaryeri dışında caddede rutine binmiş, ticarete dönmüş epey. onun da vergisi var. bu işi yapacaksa ya pazaryeri içinde işgaliye parası vererek yapacak ya da bir dükkan tutacak. tamam o yaşta kadına bu muamele insani açıdan yanlış da teyzemin yaptığı da ticari açıdan pek doğru değil. hayır diyorsanız kimse gelir vergisi ödemesin o zaman, zira herkes rızkının peşinde. 1 kişiden ne olur demeyin, önünü açınca 1 kişi 1000 kişi olunca geç olur.

06.04.2018

zorla satış yapmak nedir anlamadım alacaksın diye millete bıçak mı çekiyormuş. fiyat pahalıysa almazsın kardeşim. şikayet edenin bir hırsı varmış ya neyse

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ