Vatandaşlar, İmamoğlu'na Yapılan Taşlı Saldırı Hakkında Ne Düşünüyor?

Medyascope'un Esenler'de gerçekleştirdiği sokak röportajında vatandaşlara Ekrem İmamoğlu'nun uğradığı taşlı saldırı soruldu. Erzurum'da bir grup tarafından İmamoğlu ve vatandaşlar taşlanmış ardından da çeşitli olaylar yaşanmıştı.

O taşlama olayı ise vatandaşlara soruldu. Birçok vatandaş İmamoğlu'na yapılan taşlı saldırı için 'Hak etti' gibi söylemlerde bulundular.

İşte o anlar: 👇

Medyascope'un sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
09.05.2023

İşte övünülüp yere göğe sığdırılamayan merhametli vicdanlı iyi yürekli anadolu irfanı. Ben bu topluluğun sözde temiz zihniyetinden iki yüzlü nevrotik ahlakından her zaman tiksindim. Siz demagojiden ibaretsiniz lan. Hiçbirinizin fikri yok bütün söylemleri ezberletilen manipüle edilen fikirleri tekrar etmekten ibaret. Hep böyleydiler, sadece 20 yıldır cehaletten nemalananların saçtığı nefret ve kutuplaştırma diliyle daha özgüvenli hale geldiler. Çocukları oldu, nufusları çok hızlı arttı. A haber seyrettikleri için o halde değiller onlar olduğu için a haber var.

Yandan çarklı karı ya ... Ulan ne kadar cahil bir halkla aynı havayı soluyorum ya . Şu 60 yaş üstü cahil halkı acaba kovsak mı iran'a

09.05.2023

Şu nesil bir an önce ölsün, lütfen.

TÜM YORUMLARI OKU (32)