Vatandaş Kan Ağlarken Türkiye'nin İlk Çeyrekte %7 Büyüdüğünü Açıklayan TÜİK'e Tepkiler Gecikmedi!

Vay be!

Belki hatırlarsınız Türkiye ekonomisi 2020 yılının genelinde yüzde 1,8 büyürken, 4. çeyrekte GSYH yüzde 5,9 artış göstermişti.

Şimdi de Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak- Mart 2021 dönemini kapsayan gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) verilerini açıkladı. TÜİK'e göre Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüdü.

TÜİK'in açıkladığı veri sosyal medyada tepkisiz kalmadı. İnsanlar, vatandaşın her geçen gün battığı bir ülkenin nasıl büyüdüğünü anlayamadı.

Sizce gerçekten büyüdük mü? insanlar tepki göstermekte haklı mı?

Hadi yorumlara!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
31.05.2021

Cukkalanan vergiler, sıfırlanan kasalar, kayıp olan milyar dolarlar %7 büyümüştür.

Ülkede üretim yok..herseyi ithal ediyoruz..ceviz,pamuk,yem, tohum, bugday , arpa, yağ, pamuk, bu benim bildiklerim bilmedigimiz daha cok urunu ithal ediyoruz..uretmeyip ithal eden bir ülke batmaya mahkum..ayrica 1 euri olmus 10.5TL buyumus halimiz buysa vah halimize..vatan hainleri basimizda devleti soyuyor, katarlilara parsel parsel fabrika arsa satiliyor, yahudilerle ticaret iliskisi her yil daha cok buyuyor..ama kuculen vatandasin cebi iktidar vatan hainleri ceplerini doldurmaya devam ediyor

aga yerli üretim yok dedikten sonra umarım ben BMW fabrikasını gezdim çok güzel bizim yerli araba üretmemize gerek yok diyen kişiyi cumhurbaşkanı adayı yapan partiye destek vermezsin yada ülke adına yerli birşeyler üreten selçuk bayraktara iftira atanlara sonra bunun üzerine lütfen o siyasetten uzak dursun diyenlerede pek fazla destek vermezsin umarım ha bu söylediğimin akp ile bir ilgisi yok cok fazla yaptıkları kötü şey var akp ninde

31.05.2021

büyüyen tek şey öfkemiz.

TÜM YORUMLARI OKU (26)