Vatandaş Bir Testi Bile Zor Yaptırırken Devlet Görevlilerinin Düzenli Olarak Covid-19 Testi Yaptırmasına Tepkiler Büyüyor!

Evet, düzenli test nerede yaptırılıyor?

Bildiğiniz gibi koronavirüsle mücadeleye yaz mevsimi nedeniyle rehavete kapılıp "ara vermiştik." Bu ara, elbette bize artan vaka sayısı olarak geri döndü. Sadece vakalar artmakla kalmadı, bununla beraber hastaneler de doldu taştı.

Anlayacağınız gösterilmese de fena halde bir kaos yaşanıyor. İnsanlar, belirti göstermelerine rağmen test yaptıramadıklarını ve ağır hasta olsalar bile evde tedavi gördüklerini söylüyor. Ayrıca sağlık çalışanları da 1 kere bile test yaptırmanın çok zor olduğunu dile getiriyor.

Covid-19 hasta yakınlarının dile getirdikleri bazı gerçekleri burada sizler için derlemiştik;

Covid-19 Hasta Yakınlarının Hastaneler ve Tedavilerle İlgili Paylaştıkları İbretlik Bilgileri Okuyunca İrkileceksiniz!

Fakat halk, tedirginlik içinde canının peşine düşmüşken siyasetçilerin "düzenli" olarak test yaptırması canları sıkmak için yetti. İlk olarak Hacı Bayram Türkoğlu'nun ayda 8 kez belirti olmamasına rağmen test yaptırdığını öğrenmiştik.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Test sıkıntısının yaşandığı bu zorlu süreçte bu kadar fazla test yaptırabilmesi tepkilere neden olmuştu tabii.

Burada detayları anlatmıştık;

Bir Ayda 8 Test Yaptırmış: AKP'li Milletvekilinin Koronavirüs Olduğu Tespit Edildi

Şimdi de TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, düzenli olarak test yaptırdığını ve son testinin pozitif çıktığını duyurduğu bir tweet paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Haliyle de insanlar Fahrettin Koca'ya düzenli testi nerede yaptırabileceklerini sorarak durumu eleştirdi.

Ya insanların çektikleri acılardan, yaşadıkları mağduriyetlerden haberleri yok ya da umursamıyorlar. Bu durumda bile bir kesimin avantajlı olması koronavirüsün herkesi eşitlediği söylemini boşa çıkarıyor gördüğünüz gibi.

Yorumlarda tartışalım!

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
23.08.2020

Bu ülkede insan yerine değil keriz yerine konulduğumuzu bir kere daha gördük.

23.08.2020

Ya amaaaan, seçmenlerine sorsak; tabii yapacaklar onlar devlet büyüklerimiz diye ötecekler burda. Kimseye keriz olduğumuzu anlatamayız yani.

23.08.2020

Covid-19 salgını alt ve orta gelir grubunun -orta gelir kaldıysa!- sosyal eşitsizlik sebebiyle ölebileceğini dünya geneline gösterdi. Türkiye adına bu konuyu ele alırsak, tuzu kuru olanlar dışında aile hekiminden ilaç yazdırıp ÜSYE sebebiyle acilde müdahale edilmesine "sağlıkta devrim" denilmeyeceğini anlamıştır birileri herhalde.

23.08.2020

Bak utanmadan bitanesi gönül rahatlığıyla ağzına Allah'ı alabiliyor! Gerçi hepsi öyle ama neyse. Yaptığı kul hakkına girer -ki ha kul hakkı yemişsin ha dinden çıkmışsın ikisinin de cezası sonsuz cehennem!- ama rahat rahat "hamdolsun" diyebiliyor! Din de Allah da bunların sermayesi. Olum çok şanslısınız lan. Herhangi bir yaratıcı yok o yüzden tüm yaptıklarınız yanınıza kar kalacak...

TÜM YORUMLARI OKU (13)