Varoluştan Bu Yana Süregelen Vahşet Asla Sona Ermedi! Bunu Apaçık Gösteren Azılı Katillerin Olay Yeri Fotoğrafları

'Bu insanların derdi ne, nasıl böylesine ürkütücü işlere kalkışabiliyorlar ya da cani olmak böylesine kolay bir şey mi?' İşte tüm bu sorulara cevap niteliği taşıyan can alıcı o görseller...

Seri katil Richard Speck'in öldürdüğü 8 hemşireden biri sedyeyle götürülürken.

Speck'in toplu katliam çılgınlığı, bir devlet hastanesine girip oradaki tüm stajyer hemşireleri öldürmesiyle sonuçlanmıştı. Bunu neden yaptığı sorulduğundaysa verdiği cevap hiç de tatmin edici değildi. 'Sadece bu gece onların gecesi değildi.'

Cinayet mahallinde bulunan, seri katil Ted Bundy'e ait cinayet aletleri.

Suç aletleri bulunduktan sonra tutuklanarak cinayetle suçlanmıştı. Ancak iki kez gözaltından kaçmış ve aralarında 12 yaşındaki Kimberly'nin de bulunduğu birkaç kadını daha öldürmüştü. Yakalandığında 30'dan fazla kadın ve kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti.

Washington, Issaquah yakınlarında iki avcı tarafından bulunan Ted Bundy'nin 9. kurbanı Denise Naslund'un kafatası.

Yine Ted Bundy'nin işlediği birçok cinayetten birinin olay yeri fotoğrafı.

Bu kadının saatlerce işkenceye maruz bırakıldığı ve acı çekerek yavaş yavaş öldüğü ortaya çıkmıştı. Sadece işkence değil tabii, kadına birçok kez tecavüz ettiğini gösteren deliller de mevcuttu.

Seri katil 'Şeker Adam' Dean Corll'un kurbanları toprak altından çıkarılırken.

El arabasındaki kafatasının, Dean Corll'un 10. kurbanı Randell Lee Harvey'e ait olduğu tespit edilmişti. Harvey, Houston sokaklarında uzun süre dehşet saçmıştı. İki buçuk yıl boyunca, 17 yaşındaki suç ortağıyla 28'den fazla genci kaçırıp tecavüz ederek işkenceyle öldürdü.

Şerif yardımcıları Robert McCroskey ve Charles Martin.

Dean Corll'un ailesinin evindeki bir dolapta buldukları işkence aletlerini kanıt olarak sergilemişlerdi. Bu durum ailesi ve yakınları üzerinde şoke etkisi yaratmıştı. Çünkü hiçbiri Corll'un böyle birisi olabileceğini düşünmek istemiyordu.

"Manchester Canavarı" olarak da bilinen Trevor Hardy'nin kurbanı olan 17 yaşındaki Wanda Skala'nın cesedi bulunurken.

Ceset, bir inşaat alanında bulunmuştu. Hardy Skala'yı, barmen olarak çalıştığı bir otelden eve dönerken öldürüp inşaat alanına gömmüştü. Sorguda kurbanı soyup tecavüz etmeden önce kafasına bir tuğlayla vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Bu dünya hiç tekin bir yer değil!

Polisler, Peter Sutcliffe tutukladıktan sonra İngiltere, Bradford'daki evinin arka bahçesini araştırırken.

Sutcliffe, Yorkshire'da birçok kadın cinayetine bulaşmıştı. Çekiç, bıçak, taş gibi birçok nesneyi cinayet aleti olarak kullandığı ortaya çıktı.

Müfettişler, 'Katil Palyaço' olarak bilinen John Wayne Gacy'nin garaj zemininin altında bulunan cesedin kalıntılarını taşırken.

Gacy, palyaço olarak katıldığı birçok etkinlikte 30'dan fazla çocuğu kaçırmıştı. Bu çocukları evine götürüp tecavüz ederek öldürmüştü.  Yakalandıktan sonra evinin zeminine 29 çocuk gömdüğünü itiraf etti.

Gacy'nin kurbanlarından birinin daha cesedi olay yerinden çıkarılırken.

30 cinayet işlemiş ama 30. çocuğu gömemeden yakalanmıştı. Gariptir ki bu kadar çocuk ölürken kimse olaya uyanamamıştı. Bunda gittiği partilerde çocuklar tarafından çok sevilen bir palyaço olmasının payı büyüktü. Onu çok sevdikleri için 'Pogo' diye bir lakap bile takmışlardı.

Polis, kötü bir şekilde parçalanmış cesetlerin bulunduğu Gacy'nin evinde aramaya devam ederken.

Çocuklarınıza yabancılara güvenmemelerini tembih etmeyi unutmayın...

Dedektifler ve Yargıç S. Gerber Cleveland, Ohio'da 'Kingsbury'nin Deli Kasabı' olarak bilinen 'Cleveland Torso Katili'nin 2 kurbanının kemiklerini incelerken.

Dört yıl boyunca Cleveland Torso Katili 12 farklı kişiyi kurbanı olarak seçmişti. Bir kısmını parçalayıp bir kısmını da hadım ederek öldürmüştü. Asıl büyük sorunsa çeşitli adlar takılan katil, asla kendini ifşa etmedi.

Seri katil Edmund Kemper'in kurbanlarından birinin başı, Santa Cruz'da şerif yardımcıları tarafından çıkarılırken.

Diğer tüm insan kalıntıları, Edmund Kemper'in yatak odasının baktığı çimenlik alanda bulunmuştu. Zekâ seviyesi çok ama çok üst düzey olan Kemper, annesi ve en yakın arkadaşı da dahil olmak üzere çok sayıda insanı öldürmüştü. Kendisi teslim olup her şeyi itiraf edene kadar da yakalanamamıştı.

Seri katil Edmund Kemper, polis memurlarına suç mahallerinden birinin etrafını gösterirken.

Solda eli belinde olan ve son derece rahat gözüken adam Kemper. Kendisi aynı zamanda 2.06 boyunda devasa biriydi...

Ruh hastası herif!

Dedektifler Kemper'in yönlendirmesiyle kurbanlarının kalıntılarını ortaya çıkarırken.

Washington'da şerif yardımcıları ve izciler, 'Yeşil Nehir Katili' olarak da bilinen Gary Ridgway'in kurbanları için ormanlık alanı tararken.

Bu döneme kadar Ted Bundy seri katillerin ilahı olarak biliniyordu. Taaa ki Ridway yakalanan kadar... Ridgway'in dört yıl boyunca 71 kadını öldürdüğü düşünülse de delil yetersizliğinden ancak 49'undan suçlu bulunabilmişti. Fısıltı gazetelerine göreyse öldürme sayısı 90'a yakındı.

Seri katil Ed Gein'in bir zamanlar annesiyle yaşadığı evin içinden bir kare.

Gein'in tuhaf geçmişi ve suçları, en klasik korku filmlerinden birkaçına konu oldu, özellikle de cinayetleri... Müfettişler bu evin içinde bir çift dudak tarafından tutulan perde, insan kafataslarından yapılmış kaseler, insan derisinden yapılmış bir çöp kutusu ve yine insan derisinden yapılan yarım kalmış bir tulum buldu.

Ed Gein'in evinden delil olarak alınan, tabanı insan derisiyle döşenmiş bir sandalye.

Gianni Versace'nin Miami'deki evinin merdivenlerinde, seri katil Andrew Cunanan tarafından öldürülmesinin hemen sonrası.

Cunanan, moda patronunu yakın mesafeden öldürmeden önce yakın arkadaşının, eski sevgililerinden birinin ve iki masumun daha canına kıymıştı. Yakalanmadan kısa bir süre önceyse kendini vurarak intihar etti.

Jeffrey Dhamer'in evindeki insan kafalarıyla dolu bir dondurucuyu gösteren polis fotoğrafı.

Dahmer, on yılı aşkın bir süre boyunca genç erkeklere uyuşturucu verip onlara tecavüz ederek parçalarına ayırmak için evine çekmişti. Birçoğunu da dairesinde sakladığı bir asit fıçısında çözdürerek yok etti.

Dahmer'in odasında bulunan kurbanları için kullandığı 57 galonluk bir asit bidonu.

Ayrıca kurbanlarının bir kısmını da parçalarına ayırıp dondurmasının nedeni daha sonra onları pişirip yiyecek olmasıydı...

'Zodyak Katili'nin korkunç cinayetlerinin birinden fotoğraf karesi.

60'lar ve 70'ler boyunca Kuzey Kaliforniya'ya deyimi tam yerindeyse dehşet saçmıştı. Kimliği hiçbir zaman belirlenemeyen katil, o dönem cinayet mahallerine bıraktığı şifreli itiraf mektuplarla polislerle bolca alay etti.

Richard Ramirez'in işlediği bir cinayetin ardından geride kalan tek şey olan kanlı bir duvar.

'Gece Avcısı' lakaplı Ramirez, 80'lerde Los Angeles'ta dehşet saçan bir diğer seri katil olarak 13 kişiyi vahşice katletmişti.

Elizabeth Stride'ın cesedi.

'Karındeşen Jack'in parçalayarak tanınmaz hâle getiremediği tek kurbanı Stride'dı. Gizemli ve kimliği tespit edilemeyen Karındeşen Jack, İngiltere'de Whitechapel sokaklarında dehşet saçmıştı. Öldürdükten sonra karınlarını deşerek içlerini boşalttığı beş kadın kurbanı olmuştu. Ne yazık ki o dönem şartlarında yakalanması mümkün olmadı.

Seri katil Leonard Lake'in kadınları ve ailelerini kamera karşısında öldürülmeye ikna ettiği, müstakil yerleşkesi.

İki yıl boyunca Lake ve suç ortağı Charles, içlerinde bir bebeğin de olduğu 8 ila 25 kişiyi kaçırmış, işkence ve tecavüz ederek öldürmüşlerdi. Yetkililer, iki adamın aralarında kaç kurban olduğundan asla emin olamadılar. Çünkü buldukları tek iz, ormandaki onlara ait yerleşkenin yanındaki insan külleri olmuştu.

Manson ailesinin üç üyesinin; Hollywood yıldızı Sharon Tate'i, üç arkadaşını ve bahçıvanının genç arkadaşını öldürdükleri oturma odası.

Tate o sırada sekiz buçuk aylık hamileydi. 'Manson Ailesi' cinayetleri bununla da sınırlı değildi. Sayısı tam bilinmemekle beraber Tate cinayeti de dahil 30'u geçkin kurbanları olmuştu.

Sharon Tate ve yakınlarının ceset torbaları, evin dışındaki kaldırımı kaplarken.

Manson Ailesi bir tarikattı. Tüm aile olarak Charles Manson ne derse yaparak ve ona bağlı olarak yaşıyordu. Bu sayede Charles Manson tüm aileyi piyon olarak kullanmıştı...

Polisler, Albert Fish'in kurbanlarından birinin ceset parçalarını ortaya çıkarırken.

'Brooklyn Vampiri' olarak da bilinen Fish, 100'den fazla çocuğu tecavüz ederek öldürmüştü. Sadece bununla kalmayarak kanlarını içip etlerini de yemişti. Hatta kurbanlarından biri olan 10 yaşındaki Grace Budd'ın annesine, kızını ne kadar güzel yediğiyle övünen bir mektup göndermişti.

Bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz. 🤗👇

Acayip Bilgiler Kuşağı: Bomboş Geçen Gününüzü Derin Düşüncelerle Dolduracak 15 İlginç Gerçek

👇

Gerçekler Acıtır: Mutsuz Bir Ülkede Yaşadığınızı Anlamanızı Sağlayacak 15 İşaret

👇

Gündem Kendini Bilmez Kişilerce Meşgul Edilirken Geçtiğimiz Hafta Bilim Dünyasında Yaşananlar!

Popüler İçerikler

Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
YORUMLAR
12.08.2020

Korkunç.

12.08.2020

gece 03 53 bunu okuduguma gore cidden delirmis olmaliyim

13.08.2020

Burdaki katillerin her birinin hikayelerini araştırmış biri olarak içerik ve fotolar cidden can yakıcıydı. İyi bir içerik olmuş ancak altlara düşülen şahsi fikir notları bu kadar vahşet içeren olayları basitleştirmiş ve dalga geçer gibi olmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (9)