VAR'a Gidilen Pozisyonlarda En Çok Beşiktaş Kazançlı Çıktı

VAR ilk günden beri futbolda eleştirilen unsurların başında geliyor. Varlığı da yokluğu da ayrı dert. Süper Lig'de de her haftanın gündemi olan hakemler ve VAR'a dair Hürriyet gazetesinde bir inceleme yayınlandı. Murat Fevzi Tanırlı'nın incelemesine göre VAR kararlarında en çok Beşiktaş'ın yüzü güldü. Tanırlı tek tek takımları inceledi.

Tüm dünyada VAR kararları tartışılmaya devam ederken ülkemizde ise kaos bambaşka boyutta. Pozisyon kıyasları, hakem niyet okumaları derken işin içinden çıkamıyoruz.

Hürriyet'ten Murat Fevzi Tanırlı, VAR 'a farklı bir bakış açısıyla takım takım kim ne zarar ne kazanç görmüş bunu araştırdı.

İlk tespiti ise en kazançlı takımın Beşiktaş olduğu... Maçlarında 9 kez VAR müdahalesi olan siyah beyazlılar için 8 karar lehlerine, 1 karar aleyhlerine olmuş görünüyor.

13 kez maçlarında VAR müdahalesi olan Kasımpaşa ise bu sistemden en çok zarar eden takımlardan oldu. 4 karar lehlerine 9 karar ise aleyhlerine oldu.

Maçlarında beş kez VAR'a gidilen ve hiç lehine karar çıkmayan tek takım ise Hatayspor oldu.

Atilla Karaoğlan ve Kadir Sağlam ise hakemler arasında 5'er defa ile en çok VAR desteği alan isimler oldular.

Mustafa İlker Coşkun ise VAR hakemi olarak 11 kez müdahalede bulunarak en çok maça müdahil olan hakem oldu.

Fenerbahçe'nin maçlarında 7 VAR müdahalesi oldu bunların 4'ü lehine sonuçlandı. Galatasaray'ın maçlarında ise 9 VAR müdahalesinin 4'ü lehine sonuçlandı.

İlginizi Çekebilir

Bu Hafta da Arda Güler'in Gibi Seti Ziyaretine Gibi Replikleriyle Gelen Yanıtlara Güldük
Nijerya Basını Çılgın Transfer Harekatını Yazdı: Osimhen ve Osayi Aynı Takımda Olacak
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı Onuachu ile Transfere Hızlı Bir Başlangıç Yapmak İstiyor
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
YORUMLAR
31.12.2024

demek ki açık ara lig'de Beşiktaşın hakkı yeniliyor... Rakamlar ortada

Bu kadar saçma bir haber görmedim. Haberde keşke şu yorumlar da geçse: 1- Beşiktaş için sadece haklı olduğunda diğer takımlara ise haksız da olsalar VAR uygulanıyor. 2- VAR gidilmeyen ama gidilmesi gerekenlerin durumu nedir acaba? Bu nasıl bir haber bu nasıl bir editörlük. Burada da mı aynı zihniyet. Yazıklar olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ