Van'da Kaybolan ve Başörtüsü Van Gölü Kıyısına Vuran Rojin'in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde 13 gün önce kaybolan Rojin Kabaiş'in yurttan ayrıldığı son görüntüler ortaya çıktı.

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a geldi. 27 Eylül 2024 günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş’e ait son görüntüler ortaya çıktı.

Van’da 13 Gündür Kayıp olan Rojin’den İlk Haber: Başörtüsü Van Gölü Kenarında Bulundu

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Kabaiş'in, tek başına sahil yolunda yürüdüğü görüldü. Yaklaşık 13 gündür kendisinden haber alınamayan Kabaiş için arama çalışmaları, Van başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde devam ediyor.

İşte Rojin'in son görüntüleri...

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf Açıklaması: “Ne Köfteciymiş Arkadaş!”

Popüler İçerikler

Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
YORUMLAR
10.10.2024

Şöyle bir dolaşmaya hava almaya çıkayim tek başıma diyeceğimiz bir ülke değiliz artık bu acı gerçeği kabullenmek lazım…

10.10.2024

Gerçekten korkutucu bir ülke haline gelmiş Türkiye. Kadınların da en az erkekler kadar özgür olması gerekiyor. İstediğini giyip, istediği saatte tek başına da olsa gezebilmeli sokaklarda. Ama Türkiye öyle bir hale geldi ki erkekler bile güvende değil dışarıda, manyağın birisi "ne yan baktın" diye çekip vurabiliyor, kadınlar için zaten dehşet verici ülkenin durumu. Ben 3 yıl önce sırf bugünlerin geleceğini ön gördüğüm için eşimle konuşup ülke değiştirdik. Eşim işe gidip gelirken onun için endişeleniyordum sürekli, indin mi bindin mi otobüse, neredesin diye habire soruyordum ki büyük ve çoğu şehre göre güvenli sayılabilecek bir şehirde yaşıyorduk. Bu seviyeden sonra değişeceğini sanmıyorum ama umarım düzelir Türkiye'nin bu durumu yada insanlar daha medeni ve güvenli ülkelere rahatlıkla göç edebilir (eğer istiyorlarsa).

10.10.2024

Bence bu kızımıza ya yurtta yada üniversite de birşeyler yapıldı, söylendi…ya birleyler ağırına gitti yada ailede birşeyler oldu İnşallah yaşıyorsundur😓Güzel kız

10.10.2024

hts kayıtlarına göre kız telefonda yabancı biriyle gorusmemis ama gittiğinde oraya hava karanlikmis en son annesiyle.gkrusmus o da yurda git demiş ,ve yine bir arkadasinin kargosunu almış yurttaki kız ne zaman alabilirim senden deyince telefonum kapali olur gibi birşey demiş yani şarjım az falan ama öyle değilmiş bence üniversitede biriyle tanışmış olabilir o da şu saatte gel diye kızı kandirmistir cesedi de maalesef ki çok üzülerek soyluyorum yakın zamanda çıkar golden çıkmazsa biri goturdu birşey yaptı ya da biri birşey yapıp attı çok yazık yaa saat geç olmasa boğuldu falan diye düşüneceğim ama karanlıkta da ne işi var biri aklını çekmiş olmali gerçekten öyle üzücü ki

TÜM YORUMLARI OKU (11)