Vampire Survivors Bağımlısı Olanların Seveceği Oyunlar

Çıkışıyla milyonların beğenisini kazanan ve inanılmaz bir popülariteye kavuşan Vampire Survivors, şu sıralar adından en çok bahsettiren yapımlardan birisi. Bağımlılık yaratıcı oynanışı ve size sunduğu onlarca seçenek ile kendinize özgü karakterler yaratmanızı sağlayan Vampire Survivors, türün en iyi isimlerinden olsa da tek ismi değil. Bu listede Vampire Survivors hayranlarının oynayabileceği yapımlara değineceğiz.

1. Brotato

Brotato oynanış döngüsü olarak tıpkı Vampire Survivors gibi. Üstünüze gelen akın akın düşman dalgalarını öldürmeye ve mümkün olan en uzun süre boyunca hayatta kalmaya çalışıyor, mücadele sırasında edindiğiniz yetenekler ve silahlar ile karakterinizi güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Oyunu bir patates olarak oynadığınızı da eklemeden geçmeyelim.

2. Project Lazarus

Vampire Survivors'u çok sevdiniz ama daha modern görünen ve bilim kurgu esintileri taşıyan bir benzerini mi arıyorsunuz? O zaman Project Lazarus tam da size göre. Hedefiniz türün diğer oyunlarında olduğu gibi üstünüze akın akın gelen düşmanları öldürmek olsa da Project Lazarus gerek görünümü gerekse de verdiği bilim kurgu havasıyla yenilikçi yapısını hemen belli ediyor.

3. 20 Minutes Till Dawn

20 Minutes Till Dawn türün en beğenilen ve en yenilikçi isimlerinden birisi. Vampire Survivors'la olan en büyük farkı ise oyunda ateş etmenin otomatik olarak değil manuel olarak bizim tarafımızdan gerçekleştirilmesi. Oyun ayrıca stilistik görselliğiyle de ön plana çıkıyor.

4. Bounty of One

Bounty of One vahşiye batıya odaklanan görselliğiyle ön plana çıkıyor. Bir kanun kaçağı olarak arandığınız Bounty of One'da sizi yakalamak isteyen herkesi yok etmeli, bu tekinsiz topraklarda hayatta kalma mücadelesi vermelisiniz.

5. Bardbarian

Bardbarian bu listedeki en eski isimlerden birisi, ayrıca oynanış tarzıyla da Vampire Survivors'un atası niteliğinde bir yapım. Üstünüze gelen düşmanları öldürdüğünüz ve bir kuleyi koruduğunuz oyun özellikle türü seven ama farklı şeylere de göz atmak isteyen oyuncular için birebir.

6. Tiny Rogues

Tiny Rogues temel oynanış mantığı olarak Vampire Survivors ile aynı olsa da ilerleme anlamında daha farklı bir yapıya sahip. Tiny Rogues'da birbirinden farklı 10 ayrı temalı odayı temizlemeye çalışıyor, bir odayı temizlediğimizde sonrakine geçiyoruz. Oynanış süresinde temizlikten elde ettiğiniz kaynakları öldüğünüz zaman harcayabiliyor ve sonraki seferiniz için yeni yükseltmeler ve yetenekler alabiliyorsunuz.

7. Gatekeeper: Eclipse

Gatekeeper: Eclipse oyuncuya iki farklı oynanış modu sunan ve Vampire Survivors'un getirdiği modeli bilim kurgu ile harmanlayan bir yapım. Özellikle görselliği ile dikkatleri üzerine çeken yapım, oynanışıyla da oyuncuları kendisine çekiyor.

8. Spellbook Demonslayers

Spellbook Demonslayers özellikle müzikleriyle aklınızı başınızdan alacak bir yapım. Bir yandan üstünüze gelen yüzlerce iblisle yüzleşirken dinleyebileceğiniz müzikleri ve hızlı ritmiyle Spellbook Demonslayers, kesinlikle göz atılması gereken bir Vampire Survivors esintili yapım.

9. Just King

Just King farklı türleri bir araya getiren ve geleceği oldukça parlak duran bir yapm. Satranç ve kule savunma gibi türlerden kendisine esintiler alan ve onları ilginç bir şekilde bir araya getiren yapım, oynanmaya değer oyunlardan.

10. Soulstone Survivors

Soulstone Survivors bu listedeki en farklı ve özgün isimlerden. Özellikle görsellik olarak 2 boyutlu değil 3 boyutlu grafikleri kendine temel alan oyunda farklı gruplar yaratarak düşmanlarla savaşıyor, ekibimizi zafere ulaştırmaya çalışıyoruz.

İlginizi Çekebilir

Sırf Oyun Çalmak İçin Amazon'da İşe Giren İki Kişi Yakayı Ele Verdi
Diablo 4 Erken Erişim İnceleme Puanları Açıklandı: Bu Sene Kötü Oyun Yok Gibi
2023'ün Şimdiden Oyun Dünyasının En İyi Yıllarından Olduğunu Kanıtlayan Oyunlar

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık