Valorant Unreal Engine 5'e Geçiyor: Neler Değişecek?

Unreal Fest 2024'te sahneye çıkan Valorant stüdyosunun başındaki isim Anna Donlon Valorant'ın Unreal Engine 5'e geçeceğini açıkladı ve yol haritasını paylaştı.

Kaynak

2020 yılında Riot Games tarafından oyuncularla buluşturulan Valorant tüm dünyada müthiş bir popülerliğe sahip.

Unreal Engine 4 motoruyla geliştirilen Valorant cephesinde ise yepyeni gelişmeler var. Unreal Fest 2024'te sahne alan, Riot Games'in kıdemli isimlerinden Anna Donlon gelecekte Valorant'ı nelerin beklediğini paylaştı.

Valorant Unreal Engine 5 motoruna geçiş yapacak.

Etkinlikte sahne alan Valorant stüdyosunun başındaki Anna Donlon oyunun Unreal Engine 5'e geçeceğini açıkladıktan sonra bunun sebeplerini de açıkladı. Live service bir oyunda oyun motorunu değiştirmenin zorluklarından da bahseden Donlon gelecek projeleri için bunu yapmak zorunda olduklarını da ekledi.

Görsel açıdan sıçrama bekliyorsanız... Beklemeyin.

Donlon'ın da sunumu esnasında kabul ettiği üzere Valorant grafikleriyle öne çıkan bir oyun değil. Oyunlarının 'küresel' olmasını istediklerini söyleyen Donlon Unreal Engine 5'in uyarlanabilir ve esnek bir temel sağlayarak geliştiricilere oyunun motoruna odaklanmak yerine yeniliğe odaklanma özgürlüğü vereceğini belirtmiş durumda. Kısacası Unreal Engine 5'e geçişin arkasında görsel iyileştirmelerden ziyade ekibin oyunu ileri taşıyacak ve deneyime odaklanacak yenilikler yapmasına sağlayacağı imkanlar yatıyor.

İlginizi Çekebilir

Steam Fiyatı 350 TL'yi Aşan Oyun Bugün Epic Games'te Bedava Oluyor
Ünlü Twitch Yayıncısı "Stable Ronaldo" Yanlışlıkla Aylık Gelirini İfşa Etti
Komik Yorumların Hangi Oyunlara Yapıldığını Bulabilecek misin?

Popüler İçerikler

Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!