Onedio Logo

Valorant Oynarken Erkeklerin Kadın Oyuncuya Attığı İğrenç Taciz ve Tecavüz Mesajları

Kapak Görseli

Tabii anonim olunca böyle rahatlar!

Bildiğiniz gibi ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve bu nedenle de bazı alanlardan biz kadınlar dışlanıyoruz. Birçok 'erkekleşen' alanda barınamıyoruz.

Bildiğiniz gibi ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve bu nedenle de bazı alanlardan biz kadınlar dışlanıyoruz. Birçok 'erkekleşen' alanda barınamıyoruz. Görseli

O alanlardan biri de ne yazık ki video oyunları. Birçok yerde olduğu gibi burada da erkeklerin tavrı değişmiyor. Çoğu küfürle, hakaretle, iğrenç mesajlarla bu alanlardan kadınları silmeye çalışıyor.

O alanlardan biri de ne yazık ki video oyunları. Birçok yerde olduğu gibi burada da erkeklerin tavrı değişmiyor. Çoğu küfürle, hakaretle, iğrenç mesajlarla bu alanlardan kadınları silmeye çalışıyor. Görseli

Twitter kullanıcısı '@moonllym' da taciz ve tecavüz mesajları alan bir kadın oyuncu. Hesabından yaşadıklarını ve kendisine gelen mide bulandıran mesajları yayınladı.

Yazılanlar ciddi anlamda durumun ne kadar vahim ötesi olduğunu gösteriyor. Okurken başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki...İnanılmaz!

Bu da bulunduğu Discord kanalının kaydı. Küfürler havada uçuşuyor adeta. Not: Kalabalık yerde açmayınız.

Birçok kadın da yaşadıkları benzer durumları anlattı.

Bari eğlencemize karışmayın yahu!

Popüler İçerikler

Mehmet Aslan'dan Sırrı Süreyya Önder'in Vefatının Ardından Tepki Çeken Paylaşım
Mehmet Aslan'dan Sırrı Süreyya Önder'in Vefatının Ardından Tepki Çeken Paylaşım
8 Bin 463 Yıl 4 Aylık Hapis Cezası Onanan Adnan Oktar'ın Son Hali Ortaya Çıktı
8 Bin 463 Yıl 4 Aylık Hapis Cezası Onanan Adnan Oktar'ın Son Hali Ortaya Çıktı
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı’dan Çirkin İfadeler!
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı’dan Çirkin İfadeler!
YORUMLAR
11.06.2021

mal mısınız nesiniz *mk. türk sunucusunda oyun mu oynanır?! ille de oynayacaksan, ya tek takıl ya da kendi arkadaşlarınla aynı takıma gir. kendimden örnek vereyim. türk sunucusunda oynuyorum, bir saattir bütün oyuncuları öldürdüm temizledim. kazanmak için çok az bir şey yapmam gerekiyordu, takım arkadaşım beni öldürdü. psikopat değilim ama yanımda olsaydı elimden bir kaza çıkma ihtimali %95 di. yapmayın böyle şeyler, açın dilinizi bilmeyen insanlarla sakin sakin oynayın. türkiye de oyun oynayan kitle yaşı küçük, terbiyesiz, abazan, tek başarısı oyunda p*çlik yapmak olan bir kitle. yapmayın etmeyin.

11.06.2021

Böyle dinsiz imansız orospu çocuklarının oynadığı oynadığı oyunlara girmeyin Allah'a bile küfür edecek kadar şerefsizler. resmen kanım dondu o küfürü duyunca

11.06.2021

O adiler her yerde. Bu mantıkla sokağa da çıkamazlar.

Şunların karşısına çık altlarına sıçarlar. Gerzek desen, gerzeklere hakaret olacak. Ne bileyim. İyiki İngilizce biliyorum da oyunlarımı çoğunlukla yabancı sunucuda oynuyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (32)