Vallahi Biz Şok! Ünlü Sanatçı Adele'in Babası Olduğunu İddia Eden Türk Müzisyen

Adele artık bizim canımız ciğerimiz olmuş bir insan. Bir ara şarkılarından biri Ahmet Kaya'nın 'Acılara Tutunmak' şarkısından aşırı esinlenilmiş gibi olduğu için belki de biraz daha yakınlaştık. Özel hayatının bizi zerre ilgilendirmediği sanatçıyla ilgili bu sefer gerçekten de bizi ilgilendiren bir iddia var. Yavaş yavaş herkesin Türk çıktığı dünyamıza Adele de katılmak üzere. Bu sefer iddialar çok kafa karıştırıcı!

Olaylar çok karışık arkadaşlar, öncelikle bunu belirteyim. Adele'i hemen hemen hepimiz biliyoruz artık. Şelale gibi sesi ve güzelliği ile müzik dünyasının herkesi bi yana, onu bi yana ayırdığı insan kendisi.

Bu olanlardan büyük ihtimalle Adele'in haberi yok. Haberi olsa bile ne kadar önemser ve ciddiye alır, onu bilemiyoruz artık. Şu an muhtemelen evde sütlü çayını içiyordur.

Şimdi şöyle: Adele 1988 yılında İngiltere, Tottenham'da dünyaya geliyor (Daha büyük gösteriyo). Adele'i annesi tek başına yetiştirip okutuyor çünkü babası henüz o 2 yaşındakyen evi terk ediyor. Yani Adele, öyle söylüyor...

Bir röportajında Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı olduğunu söylemiş ama detaya girmemiş. Lakin ki babasının da Galli olduğunu da eklemiş.

Onu henüz 2 yaşında terk edip giden babasından pek haz etmediğini, hatta onu sonsuza kadar affetmeyeceğini söylüyor.

Şimdi ise Bodrum'da yaşayan Mehmet Asar isimli bir müzisyen, Adele'in gerçek babası olduğunu iddia ediyor. Mehmet Bey'in dediğine göre Adele'in annesi, 1987 yılının yazında Bodrum'a tatile gelmiş.

O zamanlar taksi şoförlüğü yaptığını söyleyen Mehmet Asar, olayı şöyle anlatıyor: 'Penny Adkins ve arkadaşlarına iki hafta boyunca Bodrum koylarını ve Denizli Pamukkale'yi gezdirdim. Bana kendisini hemşire olarak tanıttı. O sırada birbirimizden hoşlandık, sevdik. İki hafta boyunca birlikte olduk. Daha sonra tatilini uzattı, bir ay sonra İngiltere'ye döndü.'

Daha sonra iki kez Bodrum'a gelen Adele'in annesi Penny, Mehmet Bey'e de İngiltere'ye gelmesini teklif etmiş ama Mehmet Bey gitmemiş.

Mehmet Bey diyor ki : 'Annesiyle birlikte olduğumuz tarihle, Adele'nin doğum tarihleri birbirine tam olarak uyuyor.'

Daha da büyük bir iddia için hazır mısınız? Mehmet Bey'in en çok etkilendiği şeylerden biri de Adele'in sağ elindeki 3. ve 4. parmaklarının birleşik gibi olması çünkü onunki de öyle!

Yıllar sonra internetten Adele'in annesini araştırdığında ise şok olmuş. Çünkü o kadın, Bodrum'a tatile gelen ve bir daha Mehmet Bey'in aklından çıkmayan Penny'den başkası değilmiş.

O günden sonra da hiçbir kadınla evlenmemiş Mehmet Bey. Hatta yıllar yılı Penny'i düşünmüş ama aradan çok zaman geçtiği için ne bir iz var, ne de bir adres...

Özet olarak Mehmet Asar şöyle diyor: 'Şimdi Adele'nin gerçekleri öğrenmesini istediğim için bunu açıklamak zorunda kaldım. Adele ve annesini Bodrum'a davet ediyorum. Gelsinler burada tatil yapsınlar, tanışalım. Adele'nin babası olduğumu düşünüyorum, hissediyorum. Adele isterse onun için DNA testi bile yaptırırım. Bu konuda bilinmesini istediğim en önemli şey de hiçbir beklentim yok. Ben Bodrumlu'yum ve halim vaktim yerinde. Sadece kızım gerçekleri bilsin istiyorum.'

Bakalım Adele, Mehmet Asar'ın Bodrum'da tatil teklifine cevap verecek mi? Acaba gerçekten bu iddia gerçek olabilir mi?

Biz de aşırı merak ediyoruz. Gelişmeleri öğrenen bize de anlatsın.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
24.01.2017

1987 yılının yazında ben de Bodrum'daydım. Olay doğrudur henüz 3 yaşındaydım ama iyi hatırlıyorum. Adele, Mehmet abinin kızıdır. Gerekirse ben de dna testi yaptırırım artık gerçekler ortaya çıksın yeterr

24.01.2017

Mehmet abinin tassaklarinda mi gördün

25.01.2017

Param bitince ben..

24.01.2017

Adele fetöcü bile çıkar bu gidişle...

TÜM YORUMLARI OKU (81)