Valilikten Açıklama Geldi! Torbacıyı Tekme Tokat Döven Bekçi ve Polis Açığa Alındı!

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Çiğli ilçesinde meydana geldi. Polis ekipleri, asayiş denetim noktasında plakası olmayan ve üzerinde 2 kişinin bulunduğu bir motosikleti şüphe üzerine durdurmak istedi.

Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler, motosikletle kaçmaya başladı.

Bu sırada 2 şüpheli, yanlarındaki poşeti yola attı. Takip sonucu yakalanan sürücü S.E ile arkadaşı U.K.'nin attıkları poşette uyuşturucu hap çıktı.

Gözaltına alınmak istenen U.K. ile polis memuru H.G. ve bekçi S.D. arasında arbede yaşandı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, 2 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. 

S.E.'nin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmaktan kaydı olduğu belirlendi.

Şüphelilerin polisteki işlemleri sürerken, İzmir Valiliği gözaltı sırasında polis ile bekçinin fevri olarak güç kullandığını, bu nedenle açığa alındıklarını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şunlar dendi: 

 'Olayla ilgili olarak bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde uygulama noktasından kaçan şüphelilerden U.K.'nin gözaltına alınışı sırasında, görevli polis memuru H.G. ile çarşı ve mahalle bekçisi S.D.'nin fevri olarak güç kullandıkları görülmüş, konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış, her iki görevli de açığa alınmıştır.' 

İzmir'de bekçi ve polis dayağı kameralara böyle yansıdı ⬇️

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
22.10.2023

Ya arkadaş bu kolluk KUVVETİ, bu kuvvetini DUR İHTARINA UYMAYAN torbacıya da kullanamayacaksa kime kullanacak? Ama bunlar hep sizin gibi entel dantel tayfanın bok yemeleri.

22.10.2023

Kolluk kuvvetinin görevi tekme tokat adam dövmek mi amk barbarı!! Yere yatırıp etkisiz hale getirir, ters kelepçeyi takar,paketler, sonra karakola götürür. Entellikle ne alakası var, sen de kapısı olan bir evde büyümüş olsaydın ,bu durumu garipsemezdin.

22.10.2023

Polislemize sabır diliyorum. Bende işim gereği emniyete hizmet veren birisiyim. Birçok suçlu yakalanıyor günlerce aylarca yıllarca emek veriliyor ama nedense mahkeme serbest bırakıp gene aynı işlerine devam ediyorlar. Hırsızı torbacıyı keşi yakalatıyoruz. Deliller bariz suç işleniyor suçun kanun maddelerinde cezası belli ama ne hikmetse o mahkemede ne oluyor ise kesinlikle ceza çıkmıyor isyan ediyorsun okadar emek okadar iş şevki hepsi boşa gidiyor dosyaları boylarını geçiyor ama nafile bence o polisler artık yılmış bari hıncımızı alalım demişler.

22.10.2023

Zaten çok bilinen bir torbacidir o bu kadar rahat dövüyorlarsa emin olun

Bu Haberinde en akilli ca Yorumunu yapmissin Tebrikler!

TÜM YORUMLARI OKU (33)