Valilik ve AKOM’dan İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, 7 Aralık Pazar günü İstanbul için sarı kodlu yağış uyarısı yapıldığı hatırlatılarak vatandaşların dikkatli olması yönünde bilgilendirme yapıldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) da yarın kent genelinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

İstanbul’da yarın yağması beklenen kuvvetli yağış nedeniyle hem valilikten hem de AKOM’dan uyarı geldi.

İstanbul Valiliği’nin NSosyal hesabından yaptığı açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kodlu uyarı yayınlandığı hatırlatılarak, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, 7 Aralık Pazar günü İstanbul'da sağanak yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadeleri kullanıldı. 

AKOM’dan yapılan açıklamada ise 7 Aralık Pazar günü kent genelinde gök gürültülü kuvvetli yağış olacağı belirtilerek, beklenen yağış miktarının 20 ila 40 kilogram arasında olacağı denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İngiltere’nin Simgelerinden Kraliyet Tacına Muhallebili Saldırı Düzenlendi
'Cumhurbaşkanına Hakaret' Suçlamasıyla Gözaltına Alınmıştı: Arif Kocabıyık Tutuklandı
İzmir'in Dört İlçesi 'İl Olması Beklenen İlçeler' Listesinde Yer Almıştı: "Biz Çok Arzu Ederiz"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!