Valilik Seferleri Durdurdu, Ayasofya'ya Gitmek İsteyenler Kadın Makiniste Saldırdı

İbadete açılan Ayasofya'da ilk cuma namazına yetişmek isteyen bir grup, valilik kararıyla durdurulan metro seferleri nedeniyle kadın makiniste saldırdı. Linç edilmek istenen makinisti güvenlik görevlileri kurtardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından saldırı görüntülerini paylaşarak 'Valilikçe alınan sefer durdurma kararını uygulayan kadın makinistimize yönelik saldırı düşündürücü ve üzücüdür. Bu olaya rağmen görevine devam eden çalışanımızı tebrik ediyorum, konunun takipçisi olacağız.' dedi.

Ayasofya'da 86 yıl sonra kılınan ilk cuma namazı nedeniyle ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Caminin çevresinde belirlenen namaz kılma alanları dolunca bölgeye girişler durduruldu.

Ayasofya 86 Yıl Sonra Cuma Namazı ile Cami Olarak İbadete Açıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Ayasofya Camii çevresinde belirlenen namaz kılma alanlarımızın tamamı doldu. Salgın nedeniyle bu alanlara misafir girişlerimiz durduruldu" ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

🎥 Valilik kararıyla metro seferlerinin durdurulmasının ardından bir kadın makinist, Ayasofya'ya gitmek isteyenlerin saldırısına uğradı.

İmamoğlu, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı ve "Konunun takipçisi olacağız" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Saldırıyı kınadığını belirten İstanbul Valisi Yerlikaya, inceleme başlatıldığını söyledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
24.07.2020

Bu onur haysiyet yoksunları bir araya gelince kadın çocuk hayvan ayırt etmeden linç eder tek başlarına hiç bir halt yiyemezler. Ahlakını tipini siktiğimin linçci korkakları kadına nasıl da saldırıyorlar tekbir çekmekte sizin gibi müslümanlara yakışır utanma duygusu olmayan kin nefret dolu aşağılık insanlar. Mağduriyetleri bitmeyen yobaz tayfanın ne kadar tehlikeli olduğunu yine gördük. İki kelimeyi bir araya getirip kendilerini ifade edemez konuşarak tartışamaz inancının ne anlattığını bilmez ezbere yaşar, kendi gibi olmayanlara üstten bakıp kendini ayrıcalıklı sanır siz kimsiniz beynini tiktiğimin narsitleri bu dünyanın şeytanları.. Görüntüler en sakin adamı bile delirtecek cinsten, şunlar elime geçse yasayı hukuku boş verir komaya sokana kadar döverim.

Yazdıklarında tamda seni okudum be insanları aşağılama, üstten bakma, hakaret etme, klavye delikanlılığı felan

24.07.2020

kalbinde kin nefret olan sabahlara kadar namaz kılsa ne olur?

25.07.2020

Orda bir kadına saldırdın, ya da cinsiyeti bırakalım bir insana saldırdın ve bir şekilde ayasofya'ya ulaştın, durdun namaza, çıktın Allah'ın karşısına, ne yüzle çıkacaksın arkadaş ne yüzle ? Aklım almıyor , yok !

TÜM YORUMLARI OKU (69)