Valilik 6 bilgisayar oyununu yasakladı

Balıkesir valiliği oyunlar için bir komisyon oluşturarak oyunları incelemeye aldı ve aşırı derecede şiddet , argo, cinsellik, uyuşturu vs içerdiğini gerekçe göstererek toplamda 6 oyunu internet cafelerde oynanmasını yasaklayan bir karar çıkardı.

Oyunların +18 olduğunu açıklayan Valilik , internet cafelerin yaş ortalamasının genelde 18 yaş ve altı olduğuna dikkat çekerek oyunların bu ortamlarda oynanmasını yasakladı.

İşte yasaklanan oyunlar ;

- Grand Theft Auto

Hitman

- Bloodrayne 1-2

- Battlefield Vietnam

- The Godfather 1-2

- Metin 2

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Ahmet Çakar, Zorbay Küçük, Mert Hakan Yandaş: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Bahis Açıklaması
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.10.2015

Çok güzel... LAN AMK GERİZEKALILARI ADI ÜSTÜNDE BUNUN ADI OYUN ! OYUNLAR SOSYAL MESAJLAR VERİRLER. GTA V UYUŞTURUCU SATIN, KULLANIN MI DİYOR ? SADECE 3 ADAMIN HİKAYESİNİ ANLATIYOR. METİN 2'Yİ YASAKLAMALARI İYİ OLMUŞ VELET SAYISI AZAMIŞTIR HİÇ DEĞİLSE.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ