Vali Ayçiçek Yağı Denetimi Yaptı: 'Bugün Bunlar Bitecek'

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kentte faaliyet gösteren market ve depolarda sıvı yağ denetimi yaptı. Aydoğdu, bir depoda çok miktarda sıvı yağ olduğunu görünce görevliye, ''Bugün akşama kadar buranın hepsini bitireceksin. İnsanlar orada sıra bekliyor. Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende.'' dedi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sıvı yağın stoklanmasıyla ilgili beraberindeki görevlilerle birlikte kentte faaliyet gösteren market ve depolarda denetlemelerde bulundu.

'Depodaki kadar çıkış var'

Vali Aydoğdu, bir depodaki denetim sırasında çok miktarda sıvı yağı olduğu görünce sorumlu kadın görevliye, ne kadar yağın olduğunu sordu. Kadın görevli de '4 bin 500 koli benim sabahki stoğun vardı ve neredeyse bu kadar da çıkış var, mağazaların siparişi var.'' dedi.

'Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda'

Bunun üzerine Vali Aydoğdu, ''Bugün akşama kadar buranın hepsini bitireceksin. Siz hepiniz bu vatanın insanlarısınız. İnsanlar orada sıra bekliyor. Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende.' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
09.03.2022

Saçını senin :)) amk yalamaları sizi şu seçim biran önce olsun artık bunların topunun siktir olacağı gün isterse ülke yıkılsın yeterki akp bıyıklılar bu ülkeyi terketsin.

09.03.2022

Bahaneyi başka yerde aramak oh ne güzel valla. Yani şunu demeye çalışıyorlar; efendim biz işimizi mükemmel bir şekilde yapıyoruz da ama bu şerefsiz esnaflar karaborsa yapıp pahalıya satıyorlar. Yav gidin işinize adamlar pahalıya aldığı şeyi ucuza mı satacaklar? Karaborsa yapanda sizin yüzünüzden yapıyordur hiç bir ürünün fiyatı sabit değil yarın bir gün ne olacağını kestiremiyor esnaflar.

09.03.2022

Karaborsacılar da kendi elemanları artık adam demiyorum çünkü o ünvanı kaybettiler.

09.03.2022

Serbest ekonomiyi yandaşların cebi dolarken destekleyen badem bıyıklılara bak hele.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ