Valencia 90+6'da Hayat Verdi! Fenerbahçe, Ankara'da Kazanarak Şampiyonluk İddiasını Sürdürdü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 40. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü uzatmada attığı golle 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 40. haftasında şampiyonluk yarışını ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk oldu.

Mücadele 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe'nin golleri 42. dakikada Ozan Tufan ve 90+6'da Valencia'dan gelirken MKE Ankaragücü'nün maçtaki tek golünü 3. dakikada Alper Potuk kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 79'a çıkardı ve lider Beşiktaş'ı takibini sürdürdü. MKE Ankaragücü ise 38 puanda kaldı.

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Sen de Messi ile arkadaşını maça davet et!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
08.05.2021

Israrla zaman geçiren kaleci, düşüp kalkmayan oyuncular, 10 tane değişikliğe +7 dakika verilmiş. Ama 90+ Fener atana kadar :D hani onların takımlarını bilmesek yiyeceğiz de, neyse öyle olsun bakalım.

Aga bunlar gerçekten öyle olduğunu düşündükleri için yazmıyorlar. bjk ve özellikle gs taraftarı, fenerlileri kışkıtmak, bizden küfür yemek için ellerinden geleni yapar, küfürü yiyince de "siz böylesiniz işte", "altı üstü futbol niye küfür ediyorsunuz" "kafayı yemişsiniz" falan derler. +1 uzatma verilseydi fener orda golü atsaydı gene fener atana kadar diyeceklerdi merak etme.

08.05.2021

2 penaltının, 40 faulün olduğu, 4 kere VAR'dan yararlanılan 4 gollü derbide toplam +11 verildi. Fenerbahçe maçında ise oynanan toplam uzatma süresi +16. Ne hikmetse Fenerbahçe puan kaybetmek üzereydi. Bazı şeyler hiç değişmiyor. 90+fener atana kadar.

Şampiyonluk imkansıza yakın, bari şampiyonlar ligi biletini kaçırmayın. Ah ulan erol bulut ah, ulan içerdeki gençlerbirliği maçını kazansaydın şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.

TÜM YORUMLARI OKU (4)