VakıfBank'ın Başarılı Oyuncusu Zehra Güneş'ten Melis Sezen Göndermeli Şampiyonluk Paylaşımı

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda İtalya temsilcisi Imoco Conegliano'yu 3-2 mağlup ederek 4'üncü kez dünya şampiyon olan VakıfBank'ın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde konuşmasıyla gündem olan Melis Sezen'e gönderme yaptı.

Melis Sezen'in 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde söylediği "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" cümlesi geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada epey konuşulmuştu.

Birçok ünlü isim gibi Ebrar Karakurt da Melis Sezen'in bu sözlerine gönderme yapmıştı. Instagram hesabından ''Bunu giyiyorum çünkü üstümde'' ve ''Bakıyorum çünkü gözüm var'' notunu düştüğü fotoğraflarını paylaşmıştı.

Detaylara bakabilirsiniz;

Ünlü Voleybolcu Ebrar Karakurt'tan Konuşmasıyla Gündem Olan Melis Sezen'e Güldüren Gönderme

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda İtalya temsilcisi Imoco Conegliano'yu 3-2 mağlup ederek 4'üncü kez dünya şampiyon olan VakıfBank'ın oyuncusu voleybolcu Zehra Güneş de Sezen'in o meşhur sözleriyle paylaşım yaptı.

Güneş, Twitter hesabından "Tutuyorum çünkü elimde şu an" yazarak şampiyonluğu kutladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

VakıfBank Dünya Şampiyonu!
Voleybolcu Zehra Güneş'in Takım Arkadaşlarını Bile Titreten Yeni Pozları Sosyal Medyayı Kasıp Kavurdu!
Hem Türkiye'yi Hem de Dünyayı Büyüleyen Voleybolcumuz Zehra Güneş Hakkında Bilinmeyenler
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti