Vahşet Görüntülerini Paylaştı! Tavuğun Boğazını Keserek Ateşe Attı 'Cinler Alemine Adıyorum' Dedi...

Y.Y. isimli şahıs ormanlık alanda bir tavuğun boğazını keserek ateşe attığı tavuğu cinler alemine adadığını iddia etti. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan şahısa pek çok tepki geldi. 

Geçtiğimiz günlerde ayakları kesilen bir kedinin de büyü için öldürüldüğü iddia edilmişti. 

Bir sosyal medya grubunda medyumluk yaptığını iddia eden Y.Y.’nin, cinler alemine adamak için tavuk kesip ateşe attığı görüntüler tepkilere neden oldu.

Adana’da çekildiği düşünülen görüntülerde, tavuğun boğazını kesen Y.Y.’nin, kanını da bir kaba akıttığı görüldü.

Kendisini görüntüleyen Y.Y., “Cinler aleminin en çok sevdiği gece sessiz bir saatte ormanda verilen adaklardır. Ben adağımı verdim, sizler için bahşediyorum” dedikten sonra tavuğu, yaktığı ateşe attı.

Kendisini 'Suç değil' sözleriyle savundu.

Sosyal medyada kendisine tepki verenlere de cevap veren Y.Y., normal dışı olayları paylaştığı grubunda yaptığı paylaşımda, “Hayvanları Koruma Kanunu’nun 28. Maddesinin (f) bendine göre, 9. Maddede ve yönetmeliklerinde belirtilen hususlara uymayanlara hayvan başına 300 Türk Lirası, yetkisi olmadığı halde hayvan deneyi yapanlara 1200 Türk Lirası idari para cezası verilmektedir. Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yapılan yasaklamalar suç niteliği taşımamaktadır. Bu nedenle, belirlenen usullere uygun olmadan hayvan deneyi yapan kişiler suç değil, kabahat işlemiş olurlar. Kabahatlerin karşılığı olan yaptırım ise hapis cezası veya adli para cezası değil, idari para cezasıdır. Bilin istedim” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
22.12.2020

Hayvanlardan ne istediniz be?! Siktirip gidin bu ülkeden! SOYUNUZ KURUSUN, HER GÜN BİR HAYVAN ÖLÜMÜ HABERİ ALMAKTAN BIKTIK!

22.12.2020

ülkede adanan adak bile fakir amk

22.12.2020

dikkat etde pagan ayinini en on siradan kurban sunagindan izletmesinler.

22.12.2020

Cinler siksin seni amınakodumun yobaz cahil hırbosu

TÜM YORUMLARI OKU (21)