Vaatlerde Çıta Yükseliyor: Belediye Başkan Adayı 'Erdoğan'a Oy Verin, Cennetin Anahtarı Cebinize Girsin' Dedi

31 Mart yaklaşırken, seçim üzerinden yapılan dini vaatlere bir yenisi daha eklendi. AKP Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mustafa Göktaş, cennet vaat etti. Göktaş, 'Erdoğan’a oy verdikten sonra cennettin anahtarı cebinizdedir. Bunu iyi bilin' dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde, AKP Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkan adayı olan Mustafa Göktaş, partisinin Karaköprü adayı Metin Baydilli’ye destek için bir organizasyona katıldı. Göktaş, burada yaptığı konuşmada AKP'ye oy vereceklere cennet vaat etti. Göktaş, 'Türkiye’nin 81 ili ve ilçesi 31 Mart’a AK Parti’ye oy verin, Erdoğan’a oy verin. Erdoğan’a oy verdikten sonra cennettin anahtarı cebinizdedir. Bunu iyi bilin' dedi.

İşte o konuşma 📹

Yağmurun yağmasını AKP'ye bağlamıştı 📹

İşadamı Mustafa Göktaş 2014 seçimleri öncesinde Şanlıurfa'dan AKP milletvekili aday adayı olmuştu. Göktaş katıldığı yerel televizyon programında AKP'ye ve Erdoğan'a övgüler yağdırmıştı. Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu söyleyen Göktaş, yağmurun yağmasını da AKP iktidarına bağlamıştı.

Aday gösterilmeyince "AKP'yi sildim" demişti 📹

Ancak aday gösterilmeyince AKP'den istifa edip bağımsız aday olan Mustafa Göktaş, bu sefer katıldığı bir başka televizyon programında AKP'yi topa tutmuştu. İktidarı ağır sözlerle eleştirmiş, 'AK Parti yalan parti' demişti. Göktaş ayrıca 'AK Parti benim için bitti' diye belirtmişti.

AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, partisinin adayına verilecek oyun "mahşerde kurtuluş belgesi" olacağını söylemişti 👇

AKP'li İsmet Yılmaz: 'Adayımıza Oy Vermeniz Mahşerde Kurtuluş Belgeniz Olacak'

Yılmaz'ın konuşmasının yankıları sürerken, bu sefer de AKP Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, skandal ifadeler kullanmıştı 👇

AKP Milletvekili Gülpınar: 'Allah Bize Oy Verdiğiniz İçin Mahşerde Size Hesap Sormayacak'

AKP'li Gülpınar, dini siyasete alet ettiği eleştirilerine ise böyle yanıt vermişti 👇

AKP'li Vekil Kendini Böyle Savundu: 'Din Benim Tekelimde Değil, Sen de Kullan'

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
16.03.2019

Ateistler bile yanınızda daha muhafazakar kalıyor adamlar en azından dinimizle dalga geçmiyor veya kendilerini ilah gibi göstermeye çalışmıyorlar.

16.03.2019

Yeni birşey değil ki. 17 yıldır din istismarı yapan bir partiden bahsediyoruz.

16.03.2019

''Martin Luther'' ortaçağda kilisenin para karşılığında halka cennetten arsa satmasını kabul etmiyor ve bu cennetten arsa satma işine başkaldırıyor. Bütün gücü elinde tutan kilise ve yargıçlar Luther'i yargılamaya başlıyorlar. Duruşmanın birinde Luther, yargıca neden hep cennetten arsa satıyorsunuz, biraz da cehennemden satın der. Yargıç, kim cehennemden arsa almak ister ki deyince, Luther, bana satın ben alırım der. Cehennemin fiyatı neyse veririm der. Yargıçlar, al cehennem senin olsun diyerek, cehennemi Luther'e satıyorlar. Duruşma salonundan dışarı çıkan Luther, kapıda duruşmayı takip eden halka, ''cehennemi ben aldım. Artık cehennem benim. Korkmayın, cehenneme kimseyi almayacağım''diyerek kilisenin cennetten arsa satma saçmalığını yerle bir ediyor.

aklıma Saian'ın Feleğin Çemberine 40 kurşun şarkısı aklıma geldi. Benim bir rüyam var, adım Martin Luther King Bakın demokrasi benle beraber öldü, ben Hrant Dink Merhaba adım Barrack Obama, çakmasıyım Luther King'in Sulh için gelmiştim, on binlerce sivili kestim, ficktim.

TÜM YORUMLARI OKU (44)