Oyuncuların uzun zamandır beklediği bir Counter-Strike 2 özelliği nihayet oyuna dahil oldu. Artık isterseniz silahı sol elinize alarak oynayabiliyorsunuz.
Oyuncuların uzun zamandır beklediği bir Counter-Strike 2 özelliği nihayet oyuna dahil oldu. Artık isterseniz silahı sol elinize alarak oynayabiliyorsunuz.
Counter-Strike: Global Offensive olarak çıkan ve geçtiğimiz sene Counter-Strike 2 olarak güncellenen rekabetçi FPS oyununda hala eksik bazı özellikler bulunuyor. Bunlardan birisi ise silahı sol elde kullanmaktı.
Global Offensive içerisinde silahı sol elde tutan birçok oyuncu, Counter-Strike 2 içerisinde bu özelliği kullanamadığı için şikayetçiydi. Yeni gelen güncelleme ile birlikte artık komut istemcisine gerek kalmadan sadece bir tuşla silahı istediğimiz elimize geçirebiliyoruz.
Oyuna gelen güncelleme içerisindeki açıklamalara bakacak olursak, rekabetçi haritaları içerisinde yer almayan Dust 2'de tekrar havuza eklendi. Böylelikle rekabetçi maçlarda artık köyümüz gibi duran Dust 2'de oynayabileceğiz.
Counter-Strike 2'ye gelen güncelleme ile ilgili tüm detayları buradaki link üzerinden okuma şansınız bulunuyor.