Uzmanlar Uyarıyor: Gençleri Darlamayın!

Bizi darlamaya hakkınız yok!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
27.06.2016

madem bu üniversite okuyan insanlara iş yok, devlet neden üniversite açıp öğrenci kabul ediyor ki. mesela 5.000 işletme mezunu insana ihtiyaç varken neden 50.000 işletme öğrencisi kabul edilip eğitim veriliyor ki ? hem iş bulan insanlar için hemde işsiz kalanlar için çok büyük dert oluyor. üniversite mezunu insan vasıfsız işçi gibi 1300 tl ye çalıştırılıyor. bu ülkenin iyice tadı kaçmaya başladı. ilk fırsatta gitmek lazım. bu ülkeye okumak, kendini geliştirmek, bişeyler üretmek haram !

27.06.2016

50 yaşındaki annen-baban çalışırken, seni beslerken, senin 25-26 yaşında evde oturman o aileye hakarettir. Tamam iş bulamayabilirsin o ayrı konu ama okurken hiçbir yararları olmadı derken? Aileni reddetmek bu resmen. Tamam video görüşü güzel, darlamamalı kimse gençleri, bende gencim sonuçta. Ama ailemizde bizi düşünüyor. Bir an önce hayata atılsın diyor. Alışırsan yan gelip yatmaya, yattığın yatak elbet bir gün batar sırtına. Bunun bilincinde olan ailene bana hiçbir yararı dokunmadı diyemezsin.

27.06.2016

Beni darlamayin uleyn bi birakin feysbuk ve tivitira hic bir kitabini okumadigim rastgele bir yazardan guzel soz aticam.. Ayrica benimde hakkim sadece boxerla bilgisayar karsisinda futbol menejerlik oynayip kola ve sigara kombileri yapmak!

Pasif Kullanıcı
28.06.2016

Onu geçte millet ne ciddiye almış sinirlenmiş falan, bide sanki çok kolay işe giriyomuşsun gibi yazmış vb. İngilizce almanca biliyorum bir sürü kaliteli yerde staj yaptım iş deneyimim var. Klüp başkanlığı vb. Ama hala işsiz kalcam korkusu var. Kpss mi yani çözüm ? Üniversitede termodinamikler mukavemetler iş bulmak için osmanlı tarihi tiyatrocu mu bilmem gerekecek sonra işe gireceğim memurlar hiçbirşey yapmadan para kazanıyor diyeceksiniz adama okulda sabahlayarak çalıştığı onca dersten birtanesini sormamış sonra mühendis mi olmasını bekliyorsunuz ? Bana şu ülkedeki sistemi savunmayın viyanada gördük 15 yaşında bankacılar vardı bize hesap açan lise mezunu 3000 euro maaş alan lütfen savunmayın...

TÜM YORUMLARI OKU (15)