Uzman Çavuşa İftira Atan Doktor, Meslekten İhraç Edildi

Muğla'da 14 Mart'ta, bir uzman çavuşla aralarında yaşananlarla gündeme gelen doktor T.T. memurluktan ihraç edildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde bir uzman çavuşla aralarında yaşananlarla gündeme gelen doktor T.T. memurluktan ihraç edildi.

Olaya ilişkin Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen müfettiş tarafından yürütülen idari soruşturma tamamlandı.

Müfettiş raporunun ardından T.T. memurluktan ihraç edildi. İhraç yazısının T.T'ye tebliğ edildiği öğrenildi.

Ne olmuştu?

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisinde görevli doktor T.T. ile 14 Mart'ta hastaneye apandisit şüphesiyle tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma çıkmış, A.A'nın doktoru darbettiği öne sürülmüştü.

Olay sonrasında A.A, hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı için tedbiren görevinden uzaklaştırılmıştı. Soruşturma kapsamında olay mahallinin güvenlik kamerası kayıtları ayrıntılı şekilde incelenmiş ve dosyadaki tüm delillerle birlikte değerlendirilerek A.A. görevine iade edilmişti.

Uzman çavuşun elinden evrak almaya çalıştığı güvenlik kamerasında görülen T.T. hakkında ise idari soruşturma başlatılmıştı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasında adı geçen doktor T.T. 2 ay açığa alınmıştı.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet’e Saldırı: Küfür Edip Boğazını Sıkmışlar
Kocasının Geceleri Annesi ile Yattığını Söyleyen Kadından Esra Ezmeci'ye Tuhaf Soru!
Dilan Polat Herkesin Merak Ettiği "Görgüsüz Paylaşımlar Devam Edecek mi?" Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi
YORUMLAR
02.08.2022

Hem bir uzman çavuşu, hem de koskoca bir meslek dalını zan altında bıraktı. Dilerim ki kapı kapı iş arar senelerce. Verilebilecek en ama en iyi ceza bu olur bana kalırsa.

02.08.2022

Oh ohh sevindim

02.08.2022

Oh oh nasıl sevindim

02.08.2022

Yorum yapanların çoğu zil takıp oynayacak neredeyse. Doktorlara bu öfke ve kin neden? Neyinizi elinizden aldı? Herkes gibi meslek yapmaya çalışıyor, üstelik en ufak hata ve ihmalde bir cana mal olabilecek bir meslek. Tamirci gibi bozulan parça atılıp yenisi de takılmayan bir meslek. Veya diğer meslekler, hepsinde iyileştirme, düzeltme, yenileme olanakları varken, beden ve sağlık ihmal ve hata af etmez, doktor bunun ya manen ya da kanunen bedelini öder

03.08.2022

Ofkendoktorlara değil aslında. Hastaneye giden insan gergin doktorlar gergin. İki taraf birbirine insan gibi konuşmak ve muamele etmek zorundam bu davranışı yapan diğer memurlarda da olunca aynı tepki veriliyor. Ama hastane daha farklı bir ortam herkesin canı burnunda. Yeğenime kaç kez acile goturduysem buraya niye geldiniz dediler karar edince muayene etmek zorunda kaldılar ve akciğeri de kist varmış. Kimsey keyfinden doktora gitmiyor ya da ben ısrar etmesem gaz sancısı diye eve götursem ne olacaktı. Ya kist patlasaydi.evet işler çok yoğun arama yap muayeni zaten açıklık değilse onun ücreti bize yansıyor. Ve acillik durumuna göre sıralanıyor hastalar.herkes canıyla uğraşırken malesef sağlık çalışanları hitap şekline dikkat etmiyor hemşireler de öyle. Doktorlar çok önemli Allah eksikliklerini gostermesin

TÜM YORUMLARI OKU (41)