EBA üzerinden canlı ders vermek isteyen Mustafa ve Deniz Bayram çifti bir buçuk yaşında olan Kumsal'ı üst kat komşularına bıraktı.
İddiaya göre komşusu kapıyı açtığı sırada Kumsal bebek balkonda bulunan sandalyenin üzerine çıktı ve dengesini kaybederek 7. kattan aşağıya düştü.
Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde minik Kumsal’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ve babanın ayakta güçlük çektiği cenazede Kumsal bebek bugün gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
vah yavrum ya :( Allah ailesine sabır versin komşunun üzerinde ki yük de o kadar ağır ki ne denir bilemedim.
Bir hekim olarak çocuğu olanlara çok önemli uyarım (Özellikle 5 yaş altı çocuklar için): Çocuğunuza salatalık gibi kopartılabilir yiyecekler vermeyin; çünkü boğulma tehlikesi mevcut. Verecekseniz de yanından ayrılmayın. Evinizde düşme riski bulunan balkon, pencere gibi yerlerin yakınına çocuğunuzun merdiven gibi kullanabilceği mobilya, komodin, tabure gibi şeyleri koymayın. Eğer evinizde ilaç varsa, bunları bir dolaba KİLİTLEYİN. Aynı şey, deterjanlar için de geçerlidir; çünkü küçük çocuklar, nesneleri ağzına götürerek tanırlar. Özellikle 5 yaş altı çocukları "Yapma. etme" gibi cümlelerle uyarmaya kalkmayın; çünkü bu yaşlardaki çocuklar henüz uyarıları anlayabilecek olgunluğa erişmemiştir. Çocuğa ne derseniz deyin, bir kulağından girer, ötekinden çıkar. Kazaları engellemenin yolu yukarda yazdığım gibi önlem almaktır.
Çok kötü çok... Komşuları için de zor Allah yardımcıları olsun.