Uzaktan Eğitim İçin Eba Uygulamasını Cihaz Eski Olduğu İçin İndiremeyen Adam İsyan Etti: 'Son Model Cihazlar 5 Bin Liradan Başlıyor, Bu Milletin Cebinde Bu Kadar Para Var mı?'

Pandemi nedeniyle eğitime uzaktan devam ediliyor.Uzaktan eğitim için ise Eba uygulaması gerekiyor...

Vatandaşın iddiasına göre ise Eba uygulaması eski cihazlara inmiyor. Cihazın uygulamayı indirebilmesi için yeni olması gerekiyor.

Evde de 2 çocuğun uzaktan eğitim gördüğünü söyleyen adam, bu duruma isyan etti.

Eba uygulamasının son model cihaz istediğini söyleyen adamın isyan ettiği o anlar:

Kaynak: TikTok / @mahmutsebaates

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
02.10.2020

Eba ne istiyor? Ne gerekiyor? Bu soruların cevabını bilmiyorum. Ama çalıştığım yerdeki iş arkadaşlarımdan birisi 2.000 TL verip laptop almak zorunda kaldı. Bunu biliyorum. Ayrıca okullar tablet falan dağıtıyordu? Ne oldu o iş? Fatih miydi neydi adı bilmiyorum tam. Çok kolay bir program yazılabilir halbuki.

Pasif Kullanıcı
02.10.2020

iki sene dağıtıldıktan sonra iptal oldu fatih projesi.

02.10.2020

Bu zamana kadar pc den kaynaklı eba ya giremedim diyen bir yakınımı duymadım.İnternet çekmiyor internet yok duydum ama şu cihazdan da giremedim demedi kimse. Bu arkadaşın isyanını gereksiz buldum, sırf eleştirmek için eleştirmiş! elektronik pahalı okey ama bunu Eba üzerinden eleştirmesi saçma.Adam biraz uyuz bir tip zaten:)

02.10.2020

Benim kardeşim de giremiyor. Bilgisayarı, tableti veya akıllı bir cep telefonu yok. Benim iş bilgisayarından bakıyor ve iş saatlerimle çakıştığı için bir tablet aldım, ikinci el samsung orta segment. İndirmeye çalıştık eski sürüm olduğu ve sürüm desteklemediği için indirmedi. Sen ve senin çevren orta gelir üzeri olabilir bence.

Bide kalkıp dolarla mı maaş alıyorsun diye soruyo bu cihazları üreten firmadan daha fazla kazanıyorlar birde dolar kuru da eklenince 2324 tl ver bakam 1 ay yetecek mi ona sadece kendi başına Türk gençleri sorsan hepsi türkiye yi sever ama hiç biri kalmak istemiyor türkiyede 15 yaşında çocuk geçinme derdi ile uğraşıyor babasına katkısı olması için söylenecek çok şey var ama bildiğiniz gibi dinlemeyecekler...

TÜM YORUMLARI OKU (49)