Uzaklaştırma ve Tedbir Kararı Verildi: Cinsel İlişkiye Girmek İstemeyen Erkek Arkadaşını Dövdü

ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda, kız arkadaşının isteğini reddeden genç adam, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Dailymail'in haberine göre, polis ekipleri tarafından yapılan açıklamada, Rebecca'nın erkek arkadaşı odasında uyuduğu sırada yanına gittiği ve cinsel ilişkiye girmek istediği belirtildi. 

Uyuyan adamın kendisini reddetmesi üzerine öfkelenen Rebecca, erkek arkadaşını dövmeye başladı.

Kız arkadaşı tarafından darp edilen adam, sevgilisini polise şikayet etti.

Şikayetin üzerine Phelps'i tutuklayan polis ekipleri, Rebecca'nın yaşanan olaydan 14 ay önce yine aynı durumdan dolayı gözaltına alındığını belirtti.

Mahkeme genç kadın için uzaklaştırma ve tedbir kararı verirken Rebecca, 100 dolar kefalet bedeli ödeyerek serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
27.11.2018

Komik mi bu şimdi? Maşallah,bu haber karşısında herkes eğlenmiş. Ama bunu bir erkek,kadına yapsaydı küfürler yağar,pek yaratıcı işkence planları sıralanırdı bu içerikte. O kadar ikiyüzlü,o kadar sahtesiniz ki... Sizin eşitlik anlayışınıza da,sizin bu ikiyüzlü zihniyetinize de...Ne olursa olsun burada bir istismar,bir şiddet var. Kimse kimseyi cinsel açıdan tatmin etmek zorunda değil. Bu sevgili de olsa,eş de olsa,kadın da olsa,erkek de olsa aynıdır. İlişkiye girmek istemiyorsa istemiyordur abi! Sırf bu yüzden şiddet uygulamak ne demek? Vajinana bir penisin girip çıkması çok mu önemli? Ayrıca kadına verilen ceza gerçekten çok komik,bunun cezası bu kadar basit olmamalı.

Pasif Kullanıcı
30.11.2018

kesinlikle katılıyorum.

27.11.2018

caydırıcı bir ceza mı? 100 dolar ne ya... ve bu içeriğe gülen empji koyanlar: neyini komik buluyorsunuz bahsedebilir misiniz?

27.11.2018

erkeğe olunca komik oluyor galiba bak herkes gülen yüz koymuş

Pasif Kullanıcı
30.11.2018

valla sonuçlar bende gözükmüyor bayagıdır ama adam da bunu dövseydi bari,ozaman gülerlermiydi acaba.adam dövmemiş şikayet etmiş insan gibi.gülen emojiler bir erkek,kadın tarafından darp edildigi için koyulmuştur,hani erkek güçlü ya kadından,nasıl dayak yer,aciz mi diye gülmüşlerdir..

TÜM YORUMLARI OKU (17)