Uzaklaştırma Kararı Olmasına Rağmen Yine İrem Derici'nin Kapısına Dayanan Sapıkla Hiçbir Şey Olmamış Gibi Röportaj Yaptılar!

Kendinize gelin yahu!

Birçok ünlü isim ister şöhretin bedeli deyin ister başka bir şey ne yazık ki bazı saplantılı insanlar tarafından rahatsız ediliyor. Elbette ki bu durum en çok ünlü kadınlara zarar veriyor.

Hatırlarsınız, can güvenliğinden endişe eden Hazal Kaya, 27 yaşındaki İranlı İsa Yazdan Karimi, babası ve ablası için dört ay yaklaşmama kararı çıkartırmıştı.

Daha birçok ünlü ismin "can güvenliğim yok" diyerek çıkarttığı uzaklaştırma kararı var. Bu kararı çıkartanlardan birisi de İrem Derici. Geçtiğimiz günlerde E.K. isimli bir erkek Derici'nin Harbiye'deki evinin kapısına gelerek kendisini taciz etti.

İrem Derici'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan şahıs hiç de şaşırmadığımız bir kararla serbest bırakıldı. E.K.'nin, Derici'nin evine 50 metreden fazla yaklaşması yasaklansa da o soluğu tekrar Derici'nin evinin önünde aldı.

Evinin önüne yaklaşması yasak olsa da gayet rahat bir şekilde geziyordu. Derici, her defasında hayatımdan endişe ediyorum dese de muhabir arkadaşlar haber uğruna bu tacizciye mikrofon uzatmayı ihmal etmedi.

Bu durumu gören İrem Derici Twitter hesabından isyan etti! Ve bu isyanında sonuna kadar haklıydı. Kim haksız diyebilir ki?

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ortada hayatından endişe eden bir kadın var ve bu şekilde gidip röportaj yapabiliyorsunuz neden? Bu kadın zarar görünce de ah vah dersiniz!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Derici'nin ardından sosyal medya kullanıcıları da röportaja tepki gösterdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

@raninimanini

Ayrıca İrem Derici, haber sitelerinde ve çeşitli sayfalarda bu fotoğrafı kullanıldığı için rahatsız oldu.

Derici, 2. sayfa programının resmi sayfasında yayınlanan haberinin altına bu fotoğrafı neden kullandıklarını sordu. Sordu ama gelen yanıt rahatsız edici ve Derici'yi suçlar nitelikteydi.

'Böyle bir sıkıntı içinde bu detaya takılacağın aklımıza gelmedi.' Yani sorunun yanıtı bu mu olmalıydı? Kadının eski alakasız bir fotoğrafı kullanılmış, sormasın mı? Vallahi pes!

Umarız ki bir an önce adalet yerini bulur ve sen de rahat bir nefes alırsın!

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
28.08.2019

sen sapığından korkarsın, senin çevrendeki erkeklerin eşleri ve sevgilileri de senden korkar. sen değil miydin istediğim erkeği elde etmeden rahat durmam diyen? al sana tıpkı sana benzeyen bir hayranın.... her kadının başına gelebilir durumu önemsemiyor değilim, endişeliyim, üzülüyorum böyle şeylerin yaşanmaması gerekiyor ama etme bulma dünyası demeden geçemiyorum...

29.08.2019

Müthiş tespit.cuk demiş bro.

Pasif Kullanıcı
28.08.2019

Sizin yapacağınız haberi de sikeyim, o muhabiri de sikeyim, ülkemizde kadınlara mal gözüyle bakan yobaz sürüsünü de sikeyim, bunlara yaptırım uygulamayan akepeyi de sikeyim, alayınız orospu evladısınız.

28.08.2019

"Böyle bir sıkıntı içinde bu detaya takılacağın aklımıza gelmedi." Size ne, belki o fotoğrafın kullanılmasını istemiyor. bir de pişkinler.. Esas konuya gelirsek bu tür sapıklara prim vermeyin, kadın korkuyor ve haklı da.

TÜM YORUMLARI OKU (18)