Uzak Şehrin Masalı İçin Şok Karar: Uzak Şehrin Masalı Bugün Neden Yok?

FOX TV’nin yeni dönemdeki dizilerinden Uzak Şehrin Masalı için şok bir karar alındı. Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar gibi isimlerin yer aldığı Uzak Şehrin Masalı, yeni sezona hızlı bir giriş yapmış ve reytinglerde iyi sonuçlar elde etmişti. Ancak diğer kanalların iddialı dizileri yayınlandıkça Uzak Şehrin Masalı bir türlü istediği sonuçları alamadı. Reytinglerde düşen Uzak Şehrin Masalı için FOX TV yönetiminden flaş bir karar geldi.

Kaynak: https://www.tv100.com/uzak-sehrin-masali-dizisi-bu-aksam-var-mi-uzak-sehrin-masali-yeni-bolum-ne-zaman-uzak-sehrin-masali-4-bolum-ne-zaman-aslihan-guner-baris-kilic-timur-acar-haber-572240

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Uzak Şehrin Masalı yayın hayatının sonuna geldi. Her perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Uzak Şehrin Masalı, erken final yapacak. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği Uzak Şehrin Masalı, 5. bölüm ile ekranlara veda edecek. Peki, Uzak Şehrin Masalı bugün var mı?

UZAK ŞEHRİN MASALI BUGÜN VAR MI?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi, 30 Eylül Perşembe günü ekranlarda olmayacak. Onun yerine ekranlar Kanunsuz Topraklar dizisinin tekrarı verilecek.

Uzak Şehrin Masalı Nerede Çekiliyor?

Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekimlerinin bir kısmı Kars'ta gerçekleşti. İstanbul'daki çekimler ise Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan platolarda ve İstanbul Şile civarlarında gerçekleşti.

Uzak Şehrin Masalı Konusu Ne?

Demirkan Konağı’nda yaşanan deprem, Umay’ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynatır. Yıllardır kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla olmuştur. Çocuklarını alıp evi terk eder. Doğup büyüdüğü köye, Eskitepe’ye, uzun süredir kırgın olduğu ablası Sonay’a sığınır. El ele verip tüm küskünlükleri geride bırakır iki kardeş. Aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmaya başlayacaklardır. Umay tam hayatına bir çeki düzen verecektir ki karşısına mazisi karanlık, gizem dolu bir adam çıkar. Şimdi çocuklarının da kendisinin de kaderi bu tehlikeli adamın ellerindedir.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede