Uzak Şehir'in Mardin'de Ev Kiralarını Arttırmasına Dizinin Nare'si Sahra Şaş'tan Güldüren Yorum

Kanal D'nin kısa sürede fenomen olan aşiret dizisi Uzak Şehir'le beraber Mardin'de ev fiyatları iki katına çıktı. Başrol oyuncusu Ozan Akbaba'nın da Mardin'e taşınma hazırlığında olduğu bu süreçte dizinin Nare'si Sahra Şaş'a Mardin'deki fiyatlar soruldu. Mardin'deki ev kiralarını duyan Şaş, güldüren yorumuyla gündem oldu.

KAYNAK: 2. Sayfa

Kanal D’nin çok izlenen dizisi Uzak Şehir’de canlandırdığı “Nare Albora” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Sahra Şaş, sezon finalinin ardından kendine bolca vakit ayırıyor.

İstanbul’daki Jennifer Lopez konserinde objektiflere takılan Şaş, konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzak Şehir'in aşırı popüler olmasıyla beraber Mardin'deki ev fiyatlarının ikiye katlandığından bahseden muhabirler, Şaş'a ev kiralarının uçuk seviyeye geldiğini aktardı. 

Bir muhabirin, “Mardin’de ev fiyatları iki katına çıkmış, taşınmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şaşkınlıkla yanıt veren oyuncu, “İnşallah bana zam yapmamışlardır!” diyerek gülümsetti.

Uzak Şehir dizisinin bir diğer sevilen oyuncusu Ozan Akbaba da çekimler nedeniyle ailesinden uzak kalmanın zorlayıcı olduğunu belirtmişti.

Yeni sezon için önemli bir adım atan Akbaba, İstanbul’daki eşi Buket Arıkan ve oğulları Ozan Ali’yi Mardin’e taşımaya karar verdi.

Oğlunu Midyat’taki bir devlet okuluna yazdıracağını söyleyen Akbaba, “Ben de devlet okulunda okudum. Oğlumun Mardinli çocuklarla iç içe büyümesini çok istiyorum” ifadeleriyle ailece yeni bir başlangıç yapacaklarının sinyalini verdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Survivor'da Yasak Aşk Yaşandığı İddialarına Yunus Emre'den Bomba İtiraflar Geldi
Gel Çok Özledik! Kızılcık Şerbeti'nin 4. Sezon Yayın Tarihiyle İlgili İddia
Hanımağa Lovelanacak: Uzak Şehir'de Sadakat Karakterine Partner Geliyor!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Telefonda Ekranın Üstünde Çıkan Yeşil Nokta Ne Anlama Geliyor?
YORUMLAR
06.08.2025

türkler evkiralarına fahiş zam yapmaya 2022 yılında başladılar kürtler yine daha insaflı

06.08.2025

Nede olsa uzak o kadar zam yapılmaz zaten

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ