Kendisinin de bir Half-Life modu olarak hayatına başlamasındandır mıdır bilinmez ancak Counter-Strike modları oyuna kesinlikle bambaşka bir hava katıyorlar.
Gerçek mekanları üç boyutlu olarak tarayıp oyuna aktaran oyuncu bu zamana dek Londra'daki Hintze Hall'den bir çöle kadar farklı lokasyonları oyuna taşımayı başarmış.
Mışıl mışıl uyuyan turuncu bir kedinin tam ortasında yattığı ve hemen burnunun ucunda ise bomba kurma alanının yer aldığı enteresan harita ortaya hayli eğlenceli görüntüler çıkartıyor.
Mışıl mışıl uyuyan şapşal bir kedinin etrafında CS maçı döndürmek nasıl olurdu sizce? Buyurun yorumlara!
Gayet iğrenç olmuş özellikle hayvanlara karşı şiddete meyilli insanların olduğunu düşünürsek bu görüntü resmen davetiye olmuş bu benim bakış açım, abartmışsın diyeceklere evet bu konuda oldukça hassasım
Duyar tayfa benden önce gelmiş tüh be