Uyuşturucu Partisi mi? 17 Yaşındaki Genç Öğretmeninin Evinde Ölü Bulundu

Antalya’da lise öğrencisi 17 yaşındaki Yiğit Kalpak, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Almanca öğretmeni H.G.’nin evinde ölü olarak bulundu. Evde yapılan ilk incelemede uyuşturucu madde kullanıldığı tespit edildi.

Beş arkadaşlarıyla birlikte gitmiş

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan olayda Yiğit Kalpak, beş arkadaşı ile birlikte öğretmenin evine gitti.

İddiaya göre evde bulunanlar uyuşturucu hap aldı. Sonrasında Yiğit Kalpak ile iki arkadaşı evde kaldı, diğer üç kişi ise evden ayrıldı.

Yiğit Kalpak uyanamadı

Sabah olduğunda ise uyanan 30 yaşındaki Almanca öğretmeni H.G., Yiğit Kalpak’ı uyandırmaya çalıştı ancak genç çocuk uyanmadı.

Ev sahibi öğretmenin ihbarı ile eve gelen 112 sağlık ekipleri Yiğit Kalpak’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Gençlerden biri itiraf etti, öğretmen inkar etti!

Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında ifade veren gençlerden biri, evde bulunan herkesin uyuşturucu hap kullandığını itiraf etti.

Almanca öğretmeni H.G. ise gece evde sadece kahve içildiğini ve herkesin saat 03.00’te yattığını söyledi.

Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
21.10.2022

şimdi ilk sorum 17 yaşında çocukların gece 3 e kadar öğretmenin evinde ne işleri var? Öğretmenin evine uyuşturucu hapla gelmek ne cürret? Bunu onunla birlikte ya da aynı ortamda kullanabilmek nasıl bir cesaret ve aymazlık? Bu durumdan haberi olan bir öğretmenin durumu tüm yetkili ve ailelerle paylaşmak yerine duruma çanak tutması NE DEMEK?!! ya üniversite okuduk demek için çocuklarla muhattap olmamanız gerektiği halde öğretmenlik OKUMAYIN! bir insanın hayatını şekillendireceksiniz bunun sorumluluğunu bi anlayın.

21.10.2022

Ülkede bir çok meslek için psikoteknik belgesi şart olmalı..

21.10.2022

Bu olayın iyice araştırılması gerekiyor. Burada ilk suçlular aileler ve sonrada öğretmenleridir. Bu çocuklar o saatte ne arıyor, öğretmenin evine geldiler ne sıfatla kalabiliyorlar veya öğretmen gece onun evinde iki çocuğun kalmasına neden izin veriyor. Hadi izin verdi neden MEB'ten birisine ya da polise bir bilgi vermiyor. İyi niyetle yaptıysa da öğretmenin muhakkak birilerine durumu bildirmesi gerekiyordu. Ha diğer türlü bir durum var ise vay haline

21.10.2022

Öğretmen eşcinsel kesin hapları kesin kendi temin etti çocuklara da arkadaş gibi yaklaşarak gelin evimde parti yapalım dedi kendi zevki uğruna çocuklara hapı içirdi bunun başka bir açıklaması olamaz. Öğretmen de olsa başkası da olsa 17 yaşında bir çocukla 30 yaşında ki bir kişi aynı evde bu şekil takilamaz kalamaz.

21.10.2022

kesinlikle öyle birşey çıkacak altından

TÜM YORUMLARI OKU (21)