Uyuşturucu Kullanımı Yüzünden 7 Ay İçinde Tanınmaz Hale Gencin Fotoğrafları Bağımlılığın Yarattığı Yıkımı Gözler Önüne Seriyor!

Oğlunun uyuşturucu kullanmadan önceki ve sonraki hallerini paylaşan Jennifer Salfen-Tracy, oğlunu 'eroin ve meth'in' yüzü olarak tanımladı.

Anne oğul haftalardır konuşmuyor ve anne, oğlunun Los Angeles'ta evsiz bir şekilde yaşadığını düşünüyor.

Cody Bishop'ın bu iki fotoğrafı arasında 7 ay var.

İlk fotoğrafta oldukça sağlıklı gözüken Cody, ikinci fotoğrafta oldukça kilo kaybetmiş. Kollarında da iğne izlerini görmek mümkün. Lisedeyken sporla ilgilenen 26 yaşındaki genç, artık neredeyse tanınmaz bir halde...

Selfen-Tracy oğlunu haftalardır görmediğini, muhtemelen bağımlılığının ilerlediğini ve Las Vegas sokaklarında bir yerlerde yaşadığına inandığını söyledi...

Perişan bir durumda olan anne, yaşadığı yerdeki insanlar oğlunu sorup durduğu için hikayesini paylaşmaya karar vermiş.

Aile, oğlunun durumundan endişeli olduğu için Mayıs ayında Las Vegas Polis'ine kayıp şahıs işlemi başlatmıştı.

Anne aynı zamanda oğlunun bir baba olduğunu ve çocuklarını seven ve yaşadığı hayat için onlara ihtiyaç duyan birini anlamakta güçlük çektiğini söyledi.

Anne, bunu yaşayan birçok ailenin sessiz bir şekilde acı çektiğini ve deneyimlerini paylaşmaktan korktuğunu dile getirdi.

"Eroin ve meth'in yüzü... şu an dünyadaki birçok insan ve aile için bu bir gerçeklik..."

'Bu yazı uzun olabilir o yüzden özür dilerim. Ailem ve beni tanıyan arkadaşlarım için, en büyük oğlum Cody Bishop'ın bağımlılıktan muzdariptir. Bunu paylaşmaktan tereddüt duyuyorum ama birçok insan  durumu sorduğu için paylaşma gereksinimi hissettim.Bu yolda birçok insanın ve ailenin aynı ıstıraptan muzdarip olduğunu ama bu konu hakkında konuşmadığını öğrendim. Bu, günümüzün öncelikli bir problemidir ve hükümetin tüm parasını harcayıp birbirlerini sırtından bıçaklamasından ziyade bu konuya odaklanmamız gerekiyor.

Güncelleme... Cody hala Las Vegas'ta evsiz ve haftalardır ondan haber almadım. Ne kadar kötü olduğunu duymak kötü ama ne kadar kötü olduğunu bilmemek çok daha kötü. Bu bilinmezlik insanı geceleri uyutmuyor. Aileleri ve çocukları olan birinin, onu seven ve onlara ihtiyacı olan hayatı yaşadıklarını anlamak oldukça güç. Durumu artık Tanrı'ya bıraktım ve bu şekilde yaşamaktan bıkıp benden yardım istemesi için dua ediyorum. Sosyal medya üzerinden bu yoldan geçen harika insanlarla tanıştım. Birbirlerine olan destekleri inanılmaz ve yardım etmek için ulaşan insanlara da teşekkür ederim.Onunla konuşan ve dualarını esirgemeyen herkese minnettarım.

Bu sadece benim ailemin karşılatığı bir durum değil ve neredeyse herkesin uyuşturucu bağımlılığı ile cebelleşen bir tanıdığı var. Onların acı çeken ve iyileşmekte olan ailelerine dua ediyorum. Bu fotoğraflar 7 ay arayla çekildi. Bir insan işte bu hızla etkileniyor. Bu konuyu gündemde tutalım ve birbirimize yardımcı olalım Herkese sevgileri ve destekleri için teşekkür ederim. Ve Cody, eğer bunu görüyorsan lütfen bizi ara... seni seviyoruz!'

Umarız genç kısa zamanda bulunur ve bağımlılığından kurtulur...

Popüler İçerikler

Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
YORUMLAR
15.10.2019

Durduk yere siz yapmazsınız böyle bir şeyi, mutlaka arkadaş yoluyla ulaşılabilen bir şey bu ve görünen o ki tertemiz bi çocukken "1 kereden bişey olmaz" diyen arkadaşının kurbanı olmuş. Dolayısıyla size uyuşturucu uzatan arkadaşınızdan uzak durun hatta gerekirse polise şikayet edin.. İsterse 20 yıllık dostunuz olsun. Başka hayatları kurtarabilirsiniz..

15.10.2019

Zaten böyle insanlarla arkadaşlık kurulmaz

15.10.2019

Allah kimseyi düşürmesin fotoğraflarda da görüldüğü gibi her geçen gün yıkıma uğrayan bir beden... Uzak durun bu illetden

15.10.2019

crystal ve meth insanları inanılmaz çöküntüye uğratıp,yıpratıyor.. Web'de birçok fotoğraf ve video bulabilirsiniz bununla ilgili. Uyuşturucudan uzak durun, inanın hayatınızla oynamaya değmez.

TÜM YORUMLARI OKU (5)