Uyuşturucu İçin Venezuela'ya Gittiği İddia Edilen Erkam Yıldırım Hakkında Ortaya Çıkan Önemli Detaylar

Daha neler çıkacak acaba?

Hatırlar mısınız 2016 yılında dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, Singapur’un en lüks otellerinden olan Marina Sands Bay Hotel’in casinosunda kumar oynarken görüntülenmişti.

AKP’nin iktidara gelmesi ile birlikte gemi sektöründeki işlerini hızla büyüten Yıldırım'ın bu görüntüleri epey konuşulmuştu.

Şimdi kendisi Sedat Peker'in YouTube'da yayınladığı 7. videosuyla yeniden gündemde. Peker oldukça önemli iddiaların yer aldığı videosunda Yıldırım'ın Kolombiya'da 4 ton 900 kilo kokain yakalandıktan sonra yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya gittiğini söyledi.

Peker, “Kolombiya’daki mal yakalandıktan 3-4 ay sonra Erkan Yıldırım Karakas’a gitti mi?” sorusunu sordu.

Yapılan kısa bir araştırmada 5 tona yakın yaklaşık o dönem 265 milyon dolar değerindeki uyuşturucunun Haziran ayında yakalandığı ortaya çıktı. Kolombiya Savunma Bakanı Carlos Holmes Trujillo, Twitter hesabından paylaştığı mesajda narkotik polisini tebrik etmişti.

Bu olayın ardından Aralık 2020’de yani yaklaşık 6 ay sonra Türkiye-Venezuela Parlementolar Arası Dostluk Grubu ülkeyi ziyaret etmiş.

Fakat, grupta ismi yer almamasına ve resmî sıfatı bulunmamasına rağmen Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım Karakas Büyükelçiliği’nin hesabında yayınlanan fotoğrafta yer alıyor.

Sağdan üçüncü Erkam Yıldırım. Sedat Peker, Yıldırım'ın Karakas Limanı'ndan özel bir bölüm kiralamak için gittiğini iddia ediyor.

Kaynak: Cüneyt Özdemir

Peker, Yıldırım'ın Halil Falyalı ile de bağı olduğunu söylemişti.

Sedat Peker'in Uyuşturucu Ticareti Yaptığını Belirttiği Halil Falyalı Hakkında Bazı Bilgiler ve Fotoğraflar

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
23.05.2021

Alkolümüze sigaramıza laf edenler Pablo Escobar gibi takılıyormuş. Erdoğan'ın dindar bir gençlik yetiştirmek istiyoruz dediği yavrular kumar masalarında oturmaktan kalori yakamamış 4 ton 900 kilo maşallah.

23.05.2021

devletin uyuşturucuyla mücadelesine bak aq. bir de bunlar alkolü sigarayı yasaklar. meğer onu içmesinler bizim malımızı içsinler içinmiş. suriye seviciliği limanlardan geliyomuş. lübnana giden aşılar ya da şu pandemide yapılan yardımlar kim bilir hangi pislik işleri için. oğlunun aldıklarına gemicik diyen recep meğer onlar da bu kaçakçılık işi için sermayeymiş. bu iş sadece kokain de değil. tırlardan çıkan silahlar da var. silah ve uyuşturucu kaçakçılığı. hırsızlık, yolsuzluk, adam kayırma aklınıza gelen ne kadar pislik iş varsa hepsini yapmış akp. belanız geliyo çok yakında pislikler.

23.05.2021

Ben demistim akp organize suc orgutu diye.

Pasif Kullanıcı
23.05.2021

Elemanda öyle bir zeka ışıltısı var ki o güzergahı Kuzey Kutup Dairesinden geçirir gibi duruyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)