Uykularının Kaçmasını İstemeyen Erkekler İçin Tek Tek Anlatıyoruz: "Taciz Ne, Yanlış Anlaşılma Olamaz mı, Flört de mi Etmeyelim?"

Twitter'da başlayan bir ifşa hareketiyle başta Hasan Ali Toptaş olmak üzere pek çok yazar ve şairin taciz ettiği kadınlar birer birer konuşmaya başladılar.

Yıllar önce yaşadıkları ama bir türlü anlatamadıkları tacizleri anlatırken 'Neden şimdi anlatıyorsunuz?' sorusuyla da karşılaştılar, 'Taciz değil bu, yanlış anlamışsın, flört de mi etmeyelim?' söylemlerine de maruz kaldılar.

Burada biraz anlattık: 👇

Tacizci Yazarlar ve Şairler Bir Bir İfşa Edilirken, Akıllara Takılan "Neden Yıllar Önce Anlatmadınız?" Sorusunun Cevabını Veriyoruz

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
11.12.2020

Bulunduğum şehrin en zenginlerinden bir müşterim var parmakla gösterilen biri. AVM'ler, fabrikalar, türkiyede sayılı marka arabalara sahip bir adam var. Evli, çocuklu. Karısına deliler gibi aşık. Şarkılar, jestler, pahalı hediyeler aman yarabbi ne aşk... Bu aynı adam iş arkadaşıma özelden alevler, iltifatlar... Kız rahatsız olduğunu belli etmesine rağmen. Dozu da öyle iyi ayarlıyor ki insanı şüpheye çekiyor. Kusura bakmayın da böyle güçlü adamlar bu kızları çiğ çiğ yer. Kime gideceksin kime şikeyetçi olacaksın? İşte bu yüzden susuyoruz. İftira atmaktan korktuğumuz için, süpheye düştüğümüz için, donakaldığımız için. Sesimizi bir çıkartsak arkamızda kimsenin kalmayacağını, bizi çatır çatır ezeceklerini biliyoruz. Adımızın çıkacağını biliyoruz. Tacize uğrayan kadını kolay lokma görenlerin sıraya girdiğini biliyoruz. Öyle kolay değil bir kadının bağıra bağıra haykırması, hakkını savunması. Bu hareket bunun için önemlidir. Susmak zorunda bırakılan biz olmamalıyız.

11.12.2020

Sayın erkekler bunu da anlamadıysanız ağır malsınızdır.

11.12.2020

Hayır hayırdır bunda anlaşalım önce naz ya da kapris değil hayır bu neyin ısrarı yani

TÜM YORUMLARI OKU (17)