Uyguladığı Fiyat Farkına Gelen Tepkilere İsyan Eden Rizeli Yemek Kuryesi

Rize'de bir lokantada çalışan motorlu kurye, siparişlerinde uyguladığı farklı fiyat politikası yüzünden gelen tepkilere isyan etti. Kar kış demeden motoruyla siparişleri dağıtan adam 'Canımı ortaya koyuyorum. 7 liraya ayağına yemek getiriyorum daha ne istiyorsun 2 metre kar var. İki liradan sebep 'vidi vidi'ediyorsun. Sinir krizi geçiriyorum. Hizmet falan olmaz' dedi.

Popüler İçerikler

Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
27.01.2016

Aldığın maaş yetmiyorsa başka iş bul kendine,senin işin bu,çok mantıksız bir konuşma,eğer konu bahşişse adam haksız,kar yağmış sıcak olmuş ne fark eder,çalıştığın yerin böyle bir servisi var ve fiyatı var,sen kimsin artık fiyat koyasın ve tabi haklı olarak beğenmeyen müşteriye hakaret edesin?O zaman benzincide sana başka fiyata benzin satsın,o da adam karda kışta sokakta durup benzin depoluyor,böyle mantık mı var?Tabi ben zaten bahşiş veririm istemese bile,kar yağdı,güneş çıktı bakmadan,istese bile söz etmem ama vermek istemeyene de hak veririm.

27.01.2016

adam paketçi değil. işletmeci.

27.01.2016

rizeliler yıllarca çok şımartılmış, ondandır.

27.01.2016

Yahu ne alaka?

27.01.2016

Konu ne olursa olsun kendi kafana göre fiyat koyamazsın. Adam vermek zorunda değil. He olay karda kışta servis yapıyorum fiyat farkı olmalı ise çalıştığın yerden zam iste.

TÜM YORUMLARI OKU (12)