Uydudan Görüntülendi: 5 Kilometrelik Rus Askeri Konvoyu Kiev'e İlerliyor!

ABD merkezli uydu görüntüleme şirketi Maxar, elde ettikleri uydu görüntülerinde, aralarında tankların da olduğu büyük bir Rus kara kuvvetleri konvoyunun, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştığının görüldüğünü duyurdu.

ABD merkezli uydu görüntüleme şirketi Maxar'dan yapılan yazılı açıklamada, yeni elde ettikleri uydu görüntülerinde, yüzlerce askeri aracı içeren yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki Rus askeri konvoyunun Kiev'e ilerlediğinin görüldüğü bildirildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kiev'in 65 kilometre uzağında kaydedilen görüntülerde, konvoyun Ivankiv şehrinin kuzeydoğusunda olduğu ifade edilen açıklamada, konvoyun içinde, yakıt ve lojistik araçlarının yanı sıra, tanklar, zırhlı muharebe araçları ve topçu araçlarının olduğu aktarıldı.

Açıklamada, söz konusu uydu görüntülerinde Hostomel kentindeki Antonov Havalimanına yapılan hava saldırılarının yol açtığı hasarın da görüldüğü belirtildi.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
27.02.2022

Kiev ablukasına hazırlanıyorlar , zaten Kiev valisi şehirde ciddi gıda sıkıntısı var acil gıda takviyesi lazım demiş , demişte Zeletsky yanı başında git ona söyle , hesapta kahraman başkan ya illa çözer. Ukrayna halkınada acımıyorum bu gerzeği %74 oyla başkan yaptınız , gerzek savaşı davet etti , şimdi hep birlikte cezasını ödeyin.

28.02.2022

bir kaç yorumunda sana dikkat etmiştim güzel konuşmuştun ama şimdi gördüm de sike sürülecek akıl yok lan sende

27.02.2022

eğer yarın müzakerelerden sonuç çıkmazsa savaş çok uzar ve daha yıkıcı olur içimden bir ses world war 3 geliyor diyor 1939 daki atmosfere benzemeye başladı

28.02.2022

Rusya ordusu isterse Ukrayna'yı bir kaç günde süpürür. Ama Rusya Ukrayna'ya teslime yanaştırmak ve mevcut iktidarı değiştirmek için kievi alma amacında. Dünyanın tepkisini fazla çekmemek için de sivilllere zarar vermemeye çalışıyor. Yoksa Rusya füzeleriyle bile kievi dümdüz edebilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ